Cs 1.6 vh-t hogy kell aktivalni?
Figyelt kérdés
Letoltottem az opengl32.dll fajlt behuztam a cstrike mappaba es nemjo. Hogy kell aktivalni? A fajl ugy nez ki hogy egy nagyobb es egy kisebb fogaskerek van egymas mellett. Valamit nem jol csinaltam?2016. dec. 16. 10:42
1/7 anonim válasza:
Az, WH, mellesleg tanulj meg játszani..
2/7 anonim válasza:
veszel egy jó fejhallgatót annál nagyobb wh nem kell szerintem .
3/7 anonim válasza:
Szánalom vagy kérdező. Gondolom most az fog jönni, hogy mindenki csítel és hátrányban vagy. Tanulj meg játszani vagy legózz.
4/7 anonim válasza:
Ásd el magad kérdező. Adok ásót csak majd kéne vissza.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Nem is ertem hogy lehetek ennnyire szanalmas. Megfogadom a tanacsokat es elasom magam jo melyre szegyenembe :)
2016. dec. 16. 15:55
6/7 anonim válasza:
de amúgy egy kihalt játékban mi értelme csalni ? XD
Cod4 is tele van whs nyomikkal meg aimosokkal alap pub szerokon ami vicc mert ki az a beteg aki egy halott játékban öröm leli hogy hú de sokat lőttem jó le csaltam na páff nesztek :D
7/7 anonim válasza:
El nem hinnéd hányan 1.6-oznak mai napig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!