Ha van egy wifim, szamitogepem es mobiltelefonom (tobbi lent)?
Figyelt kérdés
Akkor ha mobiltelefonon netezek wifi altal az akkot a szamitogepemen is megjelenik valamilyen formaban az,amit mobilon neztem?peldaul elozmenyekben?vagy pl video oldalakon youtube,indavideo a szamitogepen hogyan talalhato meg amiket mobilon neztem?vagy nincs osszefuggesben?2016. dec. 15. 20:36
1/1 anonim válasza:
Alapvetően nem. De mindegyikre van kivétel. A youtube pl kivételt képzehet mert ha be vagy jelentkezve google fiókba, amíg youtubezel, akkor az előzények között az ott lesz, ha amásik készüléken is be vagy jelentkezve ugyanazzal a fiókkal, illetve befolyásolja a yt által ajánlott videókat is.
Böngészőknél is van eszköz szinkronizálási lehetőség. Valamint sok követi a bejeneletkezett facebook és/vagy google fiók melletti tevékenyésget.
Pl én ha mobilon keresek karórára akkor gépen is karórás hirdetéseket kapok facebookon.
De ismétlem, alapvetően ha nincs semmilyen szinkronizálás szándékosan beállítva akko egy eszköz sima böngészési előzményei nem ismerhetőek a másik eszköz által
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!