Egy asrock prescott 800 dual channel alaplapnak milyen a processzor foglalata mert sehol nem találom?
Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 20:12
1/5 csigusz27 válasza:
2/5 Koplárovics Béci válasza:
Az Asrock egy alaplapgyártó, ez rendben. A Prescott az Intel egyik Pentium 4-es processzorának a fantázianeve, ami LGA775 foglalatú volt, és volt olyan változata, aminél 800MHz volt a rendszerbusz sebessége.
3/5 Koplárovics Béci válasza:
Jav:
"ami LGA775 foglalatú volt,"
... ami részben LGA775, részben Socket 478 foglaltú volt...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a lényeg amit nem tudtam megfogalmazni hogy apámnak szeretnék ehelyett új alaplapot és procit mert szerintem attól gyorsabb lesz a gép csak nem tudom az alkatrészeket tapasztalat nélkül összerakni.
[link] Ez a számítógép háza érdekelne hogy ez az alaplap és proci belefér e a gépházba? és jobb-e [link] ,
2016. dec. 15. 20:39
5/5 anonim válasza:
Nekem jelenleg is 478-as CPU ketyeg az egyik gépemben.
Érdekesebb tulajdonsága a Prescottnak, hogy normál üzemi hőmérsékleten ellátta fűtéssel a szobádat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!