Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy asrock prescott 800 dual...

Egy asrock prescott 800 dual channel alaplapnak milyen a processzor foglalata mert sehol nem találom?

Figyelt kérdés

2016. dec. 15. 20:12
 1/5 csigusz27 ***** válasza:

"Socket 478"

[link]

Hogyha erre gondolsz

2016. dec. 15. 20:19
 2/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
Az Asrock egy alaplapgyártó, ez rendben. A Prescott az Intel egyik Pentium 4-es processzorának a fantázianeve, ami LGA775 foglalatú volt, és volt olyan változata, aminél 800MHz volt a rendszerbusz sebessége.
2016. dec. 15. 20:20
 3/5 Koplárovics Béci ***** válasza:

Jav:

"ami LGA775 foglalatú volt,"

... ami részben LGA775, részben Socket 478 foglaltú volt...

2016. dec. 15. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,a lényeg amit nem tudtam megfogalmazni hogy apámnak szeretnék ehelyett új alaplapot és procit mert szerintem attól gyorsabb lesz a gép csak nem tudom az alkatrészeket tapasztalat nélkül összerakni.

[link] Ez a számítógép háza érdekelne hogy ez az alaplap és proci belefér e a gépházba? és jobb-e [link] ,

[link]

2016. dec. 15. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem jelenleg is 478-as CPU ketyeg az egyik gépemben.

Érdekesebb tulajdonsága a Prescottnak, hogy normál üzemi hőmérsékleten ellátta fűtéssel a szobádat ;)

2016. dec. 15. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!