GTX 1050Ti belemegy egy H81M-A alaplapba?
Szerintem ez bőven megfelel nekem.
Megkapja a GTX 1050Ti karit, az új 1151 foglalatú I5 procimat, és kap 2x8gb ddr4 2144mhz ramot.
60+60+30+20+20(ez az új táp)=190K
Meg persze még akarok egy sima FHD monitort is, a vidikari 30-60fpst simán kihoz belőle.
Kérdés: Hogyan csináljam okosban, hogy ne egyszerre kelljen kiadnom 200ezret?:D
Oh. Nem láttam a válaszod. Jó tudni... :D Akkor így máris megspóróltam 40ezret.
Vagy inkább érdemesebb lenne full új alapba felépíteni a dolgokat, a ddr4 ramokkal, és a 1151 foglalatú procival?
grafika, teljesítmény boostot :D
A jelenlegi felállás az lenne, hogy egy pentium 2x3ghz processzor, 4gb ddr3 ram, és egy régi nvidia kari, amivel még a csgo is 20-30fpst produkál alacsony grafikán.
Viszont ez most csak egy "gyorsgépsegély" lenne, hogy kicsit feljebb húzzam, később úgyis komoly gépet akarok venni. Ezért gondolkodtam a gtx1050en.
Az 60ezer forint, berakom és a videókártya pipa.
Plusz még 60ezer akkor az I5 processzor, meg még veszek bele 4gb ramot... Már 130ezernél járunk, és még kell egy új tápegység (a mostani hányadék), szóval 150K. És még kell egy új monitor is... máris 200K megint. Tehát mivel mindenből kell vennem, ezért gondoltam akkor már jobban megérné a generációváltás... Vagy nem?:D
Illetve lenne egy alapabb I3 proci gtx750Ti verzió, ami így együtt csak 60ezer, a tápegységgel és a +4gb rammal együtt ez kb 80K
és akkor ehhez menne még hozzá a monitor. 110Kból ki is jönnék, de ez a gép 1-2év és elavult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!