Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megváltoztatni a...

Mamóca kérdése:

Hogyan tudom megváltoztatni a szkennelés helyét?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést. Szkennelésnél berakja a dokumentumokat, képeket egy mappába. Tudom, hogy hova. Szeretném megváltoztatni ezt a helyet. Hogyan és hol tudom?
2016. dec. 14. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
A beállításokban keress rá. Mindig oda rejtik ezek a piszok programozók.
2016. dec. 14. 12:29
 2/9 CspCsj ***** válasza:

Gondolom Windows rendszer van a gépen, de melyik? (pl. Win+Pause kombinációra kiírja)

Mi a neve a szkennelőprogramot indító ikonnak? (pl. Windows Fax és Képolvasó, vagy CanoScan, stb.)

2016. dec. 14. 13:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Windows 7 Professional operációs rendszer van,és azt írja ki hogy SCANNER.
2016. dec. 14. 14:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Pontosítok: HP scanjet scanner
2016. dec. 14. 14:21
 5/9 CspCsj ***** válasza:

Az alapértelmezett beolvasási célmappa módosítása Windows 10, Windows 8, Windows 7 és Windows Vista rendszerben

- Kattintson a nyomtatója nevére.

- Megnyílik a HP Nyomtatósegéd szoftver ablak.

- Kattintson a Dokumentum vagy kép beolvasása gombra.

- Válassza ki a használni kívánt parancsikont (Mentés JPEG-fájlként, Mentés PDF-fájlként), majd kattintson a További lehetőségek elemre a speciális beállítások megtekintéséhez.

- Kattintson a Célhely fülre.

- A Tallózás gombra kattintva válassza ki a használni kívánt mappát, majd kattintson az OK gombra.

[link]

(Angol) [link]

Megj.:

Ha nincs ilyen lehetőség, akkor esetleg add meg a multifunkciós nyomtatód típusát is.

2016. dec. 14. 15:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Csak egy sima szkennelőről van szó, nem multifunkciós nyomtatóról. A szekkelő típusa: HP Scanjet 2400
2016. dec. 16. 11:09
 7/9 CspCsj ***** válasza:

A linkelt angol nyelvű leírás elején említett programok közül melyiket tudod indítani? (Start menü > Minden program > Hewlett-Packard)

1. HP Solution Center.

2. HP PaperPort software.

3. HP Photosmart Permier.

4. HP Scanner Tools utility.

5. HP Document viewer.

6. Presto!PageManager 7 Deluxe.

2016. dec. 16. 14:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszaidat. Nem gondoltam, hogy ez nem ilyen bonyolult. Nem tudok angolul, ezért nem is próbálkozom ilyen oldalakkal. Azt hiszem inkább megkérek egy szakembert.
2016. dec. 17. 08:57
 9/9 CspCsj ***** válasza:

Általában legfeljebb pár perc alatt megvan. (optimális esetben pár klikkelés)

Sajnos nem vagyok profi, meg nem HP szkennerem van, így nem tudom fejből a lépéseket.

Ha magyar nyelvűek a program feliratai, akkor keress (PDF) "Beállítások" menüpontot vagy hasonlót. Ha angol nyelvű akkor "Settings" menüpontot.

Esetleg egy képernyőképet is feltölthetsz a szkenner ablakáról:

- Alt+Printscreen kombináció a memóriába menti az aktuális ablak képét

- Start menü > Paint program indítása

- Beillesztés menüpont vagy Ctrl+V beilleszti a memóriából a képernyőképet

- tudsz törölni, maszatolni is, ha privát dolog is látható, vagy csak jelölni, bekarikázni dolgokat a képen

- Mentés menüpont vagy Ctrl+S menti a képet a megadott mappába

- végül feltöltheted mondjuk a [link] oldalra a mentett képet

- a feltöltés végén kapott linket pedig másold ide és láthatjuk hogyan is néz ki.

2016. dec. 17. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!