Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért ad ki újabban a gépem...

Miért ad ki újabban a gépem néha hibahangokat?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt ilyen még. Főleg indítás után gyakori. Nincs hibaüzenet, se semmi csak a hang. Ez mitől lehet?

Újabban amikor fent vagyok Steam-en és játszok, akkor is kiléptet párszor a játékból hibahang kíséretében, hibaüzenet nélkül...

(Asztali számítógépről van szó)

2016. dec. 14. 00:39
 1/8 CspCsj ***** válasza:

Eseménynaplóban milyen hibabejegyzések szerepelnek a hang időpontjában? (Start menün jobegérgomb > Eseménynapló > Egyéni nézetek > Felügyeleti események)

Gondolom Windows 10 van a gépen.

2016. dec. 14. 10:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Windows 7 van rajta. Ebben az esetben hol tudnám megnézni a hang forrását?
2016. dec. 14. 11:44
 3/8 CspCsj ***** válasza:
Start menü > Vezérlőpult > Rendszer és biztonság > Felügyeleti eszközök > Eseménynapló > Egyéni nézetek > Felügyeleti események
2016. dec. 14. 13:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik, sikerült rákeresni. Egy ideje valami MsiInstaller okoz gondot ahogy látom... (a további másik 7 hibaforrás közül ez okoz a legtöbb gondot)

A konkrét hibaüzenet ez: "Nem sikerült elkezdeni a Windows Installer-tranzakciót (ASU_MSI_TRAN). Hiba (1603) történt a tranzakció megkezdése közben."

Hát ez már nekem magas kicsit :/

2016. dec. 14. 16:24
 5/8 CspCsj ***** válasza:

Nem használtál mostanában valamilyen rendszer-tisztító programot? Pl. CCleaner, AdvancedSystemCare ...

Az indításkor talán valamelyik bekapcsolással induló program ad hibát, nézd meg mik vannak a listában:

Start menü > egyből írd: msconfig > feljebb a megjelenő találatoknál indítsd > Automatikus indítás fül.

[link]

Steam esetén teljesen kilép a játékból, vagy "csak" a háttérbe teszi? (vagyis az ablaka nyitva marad, de nem tudsz visszaváltani)

2016. dec. 15. 19:14
 6/8 CspCsj ***** válasza:

Kimaradt:

Fertőzés kerső és eltávolítókat futtass, pl.:

Malwarebytes - [link]

ADWCleaner - [link]

2016. dec. 15. 19:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Minél hamarabb ki fogom próbálni. Egyébként pár hete futtattam a CCleanert, de erre nem is gondoltam. Tegnap nem volt baja a gépnek fura módon...
2016. dec. 16. 16:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja igen és még annyit, Steam esetében mindkettő előfordult. Volt, hogy csak kiléptetett a tálcára, intézővel visszaváltottam, de akkor a kurzor benne maradt szóval ki kellett lépjek mert nagyon idegesítő volt. És persze volt, hogy rendesen kilépett mindenestől...
2016. dec. 16. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!