Sanyesz25 kérdése:
Minecraft plugin?
Figyelt kérdés
nem tud egy olyan plugint hogy playerek tudjanak vásárolni játékpénzért vásárolni?2016. dec. 13. 19:50
1/6 anonim válasza:
Erről igazából a MesterMC-t kellene megkérdezni. Kézségesen fognak válaszolni neked.
2/6 anonim válasza:
Kedves első válaszoló!
A Mestermc nem fogja önnek a plugin-jait elmondani, az biztos. (Ilyen kérdésre mindig az a válaszuk, hogy ,,Ezzel kapcsolatban sajnáljuk, de nem segíthetünk.")
De amúgy logikus, egyik szerver tulajdonos sem akarná, hogy lemásolják szerverét.
3/6 anonim válasza:
Kedves második válaszoló, a mester mc nél a weboldalon lehet rangot venni, a kérdező pedig gondolom a játékon belül gondolta szóval nem értem a logikádat. És ez a plugin a RangkSign.
4/6 anonim válasza:
Ja bocs hülye vagyok xD Rosszul olvastam :D
5/6 anonim válasza:
Első... amúgy átalakikott LordPermission plugin használnak. Amúgy meg nem egy kérdésre válaszoltak már ilyen kérdésekben, szóval pofád lapos. Másolás amúgy meg, hogyan lehetne, hacsak nem férünk hozzá a szerverhez... Level 0. Másodrendben ennek a pluginnak semmi köze a RangkSign-hoz. Ilyen feltételekkel nincs ennek köze a valósághoz.
6/6 anonim válasza:
Kedves ötödik válaszoló!
Egy szerver lemásolásához már elég ismerned az adott szerver plugin listáját, illetve rendelkezned kell a szerver által használt mapokkal.
A mappokat is letudod tölteni (Pl. World Downloader mód segítségével)
Így létre tudsz hozni egy még ha nem is teljesen ugyanolyan szervert, mint az eredeti, akkor is egy hasonlót.
Nagyon sok "nokedli" ezzel szórakozik, minthogy létrehozna egy saját szervert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!