Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Cs:go-ba több FPS gyengébb...

Cs:go-ba több FPS gyengébb géppel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám kihozni a "maximumot" a gépemből? Az a helyzet, hogy kb 2-3 hónapja sikerült úgy beállítanom a cs-t, hogy 60-80-100 fps-t produkált az igen csak gyenge gépem.. De jött a frissítés, ami hatására a játék teljesen meghalt (számomra) állandó crash, befagyások, 10-20-30 fps.. ezért újraraktam teljesen, de most is maximum 30 FPS-t tudok kihozni belőle, és random lefagy játék közben de legalább már nem dobál ki..

A gépem:

CPU: Intel(R) Pentium(R) CPU 2117U @ 1.80GHz

GPU: Intel(R) HD Graphics

Memória: 4GB

Win10 32bit

Nem tudom mit kellene még leírnom róla, nem egy erős, de ez van.. Nem kell és nem mindenki teheti meg hogy I7 legyen benne.!

!!A vegyél rendes gépet és társai nem érdekelnek..!!

Válaszokat köszönöm!

2016. dec. 13. 18:41
1 2
 11/11 anonim válasza:

nekem 30-70 fps attol függ hol vagyok laptopon játszok az inditási opciom:-novid -tickrate 128 -high -threads 2 +fps_max 0 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +mat_queue_mode 2 -freq 60 -refresh 60 +cl_forcepreload 1 -nod3d9ex -nojoy -processheap -noforcemparms -noforcemaccel -noaafonts

ha valaki tud segiteni privátba írjon, fixen akarnék 50 fps minimum :/

2017. jan. 1. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!