Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 critical process...

Windows 10 critical process died hiba javitasa?

Figyelt kérdés
Lenovo B590 laptopon ezt a hibat dobja ki frissites utan.. kb minden frissiteskkr eljatsza ezt a gep hogy meghalt es nem tudok belepni. Sikerult mar maskor megoldani de nem ugyan ilyen hibat kaptam es ennel nem tudok mit kezdeni.
2016. dec. 11. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:
2016. dec. 11. 12:49
 2/6 A kérdező kommentje:
El kene olvasni a szoveget.. nem tudok belepni
2016. dec. 11. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

1. lépés: 0xEF számú hibával kapcsolatos beállításjegyzék-bejegyzések helyreállítása

Open2. lépés: Vizsgálja, ha PC-jén vannak kártevő szoftverek

Open3. lépés: Törölje a rendszerből a szemetet (ideiglenes fájlok és mappák) a Lemezkarbantartó (cleanmgr) funkcióval

Open4. lépés: Frissítse PC-jének eszközillesztőjét

Open5. lépés: Használja a Windows Rendszer visszaállítás funkciót a legújabb rendszermódosítások visszavonására

Open6. lépés: Távolítsa el és telepítse ismét a/az Windows Operating System programot, mely a/az CRITICAL_PROCESS_DIED fájlhoz van társítva

Open7. lépés: Futtassa a Windows rendszerfájl-ellenőrzőt ("sfc /scannow")

Open8. lépés: Telepítse az összes rendelkezésre álló Windows frissítést

Open9. lépés: Ellenőrizze, ha a merevlemez sérült ("chkdsk /f")

Open10. lépés: Ellenőrizze, ha a memória (RAM) sérült

Open11. lépés: Telepítse tisztán a Windows-t

2016. dec. 11. 13:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Hogy a jo istenbe csinaljam meg ezeket ha nem tudkk belepni a fszom windowsba? En irtam szarul vagy ennyi ertetlen van?:D mar bocs
2016. dec. 11. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
rakd újra mert elbasztad
2016. dec. 11. 13:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Elbasztam azzal hogy frissitettem :D hulladek windows
2016. dec. 11. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!