Mi veszi el a helyet a c rendszerről?
C rendszeren rejtett fájlokkal együtt ha ki jelölöm totálba az egész gépet minden cuccot ami van rajta 20gb helyet foglalnak. A teljes rendszer viszont 25 giga és 1,3 giga helyet jelez a gép.
Csináltam lemezkarbantartót meg az advanced system care pro verziót is le futtattam amik 50mb helyet szabadítottak fel. A háttérben nem fut semmilyen program a memória kihasználtságom normális 500mb körüli értékeket mutat.
A rejtett fájlokat is kijelölted??
Kapásból ott a lapozófájl 2-8 GB...
lapozófájl: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Ha a rejtett fájlok megtekintése nincs bepipálva akkor hiába "jelölöd ki totálba" az egészet, ezt nem fogja beleszámítani. Innen lehet az eltérés...
Figyelj ha már rejtett fájlokról beszélek szerinted nem jut eszembe tudatosítani magamban hogy mi az és miképp jeleníthetem meg?
Persze hogy ki van pipálva a totálba. Így is van különbség és ezért teszem fel a kérdést hova tűnik a hely? :O 2giga nincs meg xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!