Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom feltölteni steam...

Hogyan tudom feltölteni steam egyenlegem?

Figyelt kérdés
Nincs bankkártyám ha ez számít valamit 17vagyok szal kiskorú, az, hogy szülők engedik h öéket használjam erre az reménytelen, steam feltöltőkártyát 2 hónapja keresek a helyi 576kby-tba de sosincs.... Kp-m van és esetleg telóról tudák emelt dijas sms-t v vamit.

2016. dec. 7. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Bemész az OTP bankba és nyitsz egy Junior számlát, amihez jár bankkártya amivel tudsz a neten is vásárolni. A számlának pedig nincsen kezelési költsége 24 éves korig, innentől pedig nincsen szükség a szüleid bankkártyájára.
2016. dec. 7. 18:46
 2/8 A kérdező kommentje:
aha na de bankszámla nyitáshoz is ott kel csücsülni szülőnek..
2016. dec. 7. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#1: Ezzel csak az a gond, hogy "A 18 év alatti gyerekek minden banknál szülői hozzájárulással nyithatnak bankszámlát."

Nincs egy ismerősöd sem akinek van kártyája és tudna neked vásárolni úgy, hogy te odaadod kpban?

2016. dec. 7. 18:57
 4/8 A kérdező kommentje:
sajna nemigazán.
2016. dec. 7. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Eladsz valamit ebayn, akkor paypalra kapod a pénzt:D
2016. dec. 7. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért ne menne bele a szülő? Nem az ő számlájukat használná hanem a sajátját, amit akár + PayPal fiókkal is bevédhet. Ha mégis lenne valami a saját pénzét bukja el. Viszont ha odafigyel nem lesz semmi, a biztonság kedvéért mindig csak annyi pénz legyen rajta amennyit költeni akarsz.
2016. dec. 7. 19:37
 7/8 A kérdező kommentje:
jó akkor picit kifejtem jómódban élünk nincsenek anyagi gondjaink. Számokra minden a tiszteség stb pl.: semmilyen játékot nem engednek letorrentezni v filmet v bármit inkább nyugodt szívvel megveszik 10k ft-ért, mozi, stb szinte teljesen szabad kezem DE a netes vásárlást annyira elítélik, hogy az hihetetlen soha az életbe nem engedtek ott semmit venni és ők se vettek fogalmam sincs miért sose kérdeztem, de ink megvennének valamit 20k ft-ért személyesen minthogy egy 500-ast fizetnének ugyanazért neten... És minthogy nem hülyék s tudják h ha lenne bankszámlám erre költeném ezért azt se akarnak nyitni.
2016. dec. 7. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 Mondanám, hogy próbáld meggyőzni őket valahogy, de ezt olvasva nem hiszem, hogy menni fog. Mond meg nekik, hogy te csak a Steam-en akarsz vásárolni, ami nagyon megbízható, több mint 100 millió felhasználója van, több milliárd dolláros cégóriás, ami nem a te kis pénzed akarja lenyúlni. Illetve mond meg, hogy használnál PayPal számlát, így vásárlás esetében nem kell közvetlen megadni a számla/kártya adatokat, részletezd a Steam biztonsági funkcióit. Ha ez nem jön be semmi...
2016. dec. 7. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!