Hogyan tudom feltölteni steam egyenlegem?
Figyelt kérdés
Nincs bankkártyám ha ez számít valamit 17vagyok szal kiskorú, az, hogy szülők engedik h öéket használjam erre az reménytelen, steam feltöltőkártyát 2 hónapja keresek a helyi 576kby-tba de sosincs.... Kp-m van és esetleg telóról tudák emelt dijas sms-t v vamit.2016. dec. 7. 18:21
1/8 anonim válasza:
Bemész az OTP bankba és nyitsz egy Junior számlát, amihez jár bankkártya amivel tudsz a neten is vásárolni. A számlának pedig nincsen kezelési költsége 24 éves korig, innentől pedig nincsen szükség a szüleid bankkártyájára.
2/8 A kérdező kommentje:
aha na de bankszámla nyitáshoz is ott kel csücsülni szülőnek..
2016. dec. 7. 18:56
3/8 anonim válasza:
#1: Ezzel csak az a gond, hogy "A 18 év alatti gyerekek minden banknál szülői hozzájárulással nyithatnak bankszámlát."
Nincs egy ismerősöd sem akinek van kártyája és tudna neked vásárolni úgy, hogy te odaadod kpban?
4/8 A kérdező kommentje:
sajna nemigazán.
2016. dec. 7. 19:05
5/8 anonim válasza:
Eladsz valamit ebayn, akkor paypalra kapod a pénzt:D
6/8 anonim válasza:
Miért ne menne bele a szülő? Nem az ő számlájukat használná hanem a sajátját, amit akár + PayPal fiókkal is bevédhet. Ha mégis lenne valami a saját pénzét bukja el. Viszont ha odafigyel nem lesz semmi, a biztonság kedvéért mindig csak annyi pénz legyen rajta amennyit költeni akarsz.
7/8 A kérdező kommentje:
jó akkor picit kifejtem jómódban élünk nincsenek anyagi gondjaink. Számokra minden a tiszteség stb pl.: semmilyen játékot nem engednek letorrentezni v filmet v bármit inkább nyugodt szívvel megveszik 10k ft-ért, mozi, stb szinte teljesen szabad kezem DE a netes vásárlást annyira elítélik, hogy az hihetetlen soha az életbe nem engedtek ott semmit venni és ők se vettek fogalmam sincs miért sose kérdeztem, de ink megvennének valamit 20k ft-ért személyesen minthogy egy 500-ast fizetnének ugyanazért neten... És minthogy nem hülyék s tudják h ha lenne bankszámlám erre költeném ezért azt se akarnak nyitni.
2016. dec. 7. 20:26
8/8 anonim válasza:
#7 Mondanám, hogy próbáld meggyőzni őket valahogy, de ezt olvasva nem hiszem, hogy menni fog. Mond meg nekik, hogy te csak a Steam-en akarsz vásárolni, ami nagyon megbízható, több mint 100 millió felhasználója van, több milliárd dolláros cégóriás, ami nem a te kis pénzed akarja lenyúlni. Illetve mond meg, hogy használnál PayPal számlát, így vásárlás esetében nem kell közvetlen megadni a számla/kártya adatokat, részletezd a Steam biztonsági funkcióit. Ha ez nem jön be semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!