Most akkor melyik a hibás?
Figyelt kérdés
Másik monitorral teszteltem hogy a gta 5 játék közben mit eszik meg.Bementem a városba, és ha megakadt akkor a videókártya 100%-ra ment, minden más legalább 90%-alatt volt.Mondták hogy kevés a ram, de az sosem ment 80%-fölé.
A videókártyámnak elméletileg rossz a memóriája, mert pl alvó állapotban ha bentmarad a youtube és visszakapcsolom szemcsés a kép, és kékhalál(igaz ez ritka de akkor is már előfordult).A kártyát használtan vettem, de van még rá gari.De lehet hogy a videókártya a ludas?
Alaplap:MSI h61m p31 (g3)
CPU:Intel Core i3 3250 3,50Ghz
RAM:4 gb ddr3 1600mhz
VGA:Gainward GTX 750 TI Golden Sample 2 GB
táp:approx 500w
Tudom hogy a ram kevés, meg a táp se egy jó, de eddig egy Gainward gt 610-es kártyával nem akadt meg, stabil 30 fps volt.
2016. dec. 5. 18:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!