Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek vegyek psp-ét?

Szerintetek vegyek psp-ét?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha van rá pénzed akkor igen

Jó játékok vannak rajta pl

Gta liberty city stories

Gta Vice stories

Assasin creed

stb

2010. máj. 1. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Én vettem. Nyikorgott, kicsi, koszosodik, túlságosan fénylik a kijelző, lassan tölti be a játékokat, és elég gyengén veszi a wifi jeleket. 2 hét múlva eladtam. Nem rég is csak azért vettem egyet a kezembe mert jailbreakelve lett és futottak rajta a SNES játékok.
2010. máj. 1. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
vegyél iPod Touchot
2010. máj. 1. 13:57
 4/7 anonim válasza:
psp sokkal olcsóbb és ezerszer jobb grafikájú játékok vannak mint az ipod touchon.... mellesleg azon csak ien minijáték szerű játékok vannak, hiszen a psp-n 10 + 1 gomb van, míg a touchon egy sem. így nincs is rá komoly irányítást igénylő játék
2010. júl. 1. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
NEEEEEEE! Ennyi problémám még nem volt konzollal... Én is vettem egyet. Itt egy kis "kedvcsináló" ha tudsz angolul. http://www.youtube.com/watch?v=4SVxTQ2-U3A (XD) Én nem rég vettem 1 hónap után meg is szabadultam tőle, egy hibára hivatkozva. Ez után vettem Nintendo DSi-t, és már fél éve nem tudom letenni... DSi forevör!!!
2010. aug. 24. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogyha ki akarod flashelni akkor inkább ne, mert könnyen el lehet baszni
2010. aug. 30. 19:06
 7/7 famousboy válasza:

szerintem a PSP jobb, mint a DS és szerintem nem is hasonlíthatóak össze, a DS jóval gyengébb gép. Mielőtt valaki írná, hogy grafikailag ugyanolyan, akkor mondanám neki, hogy pl a LEGO Star Wars 2 PSP-re kb 1,2 GB, DS-re pár MB, ebből is látszik, hogy jobb a grafika.

PSP-t sokmindenre lehet használni flashelve. 5.00 M33-al lehet TVtávirányítónak, WiFi-s PC Controllernek és még sokminden másnak.

A játékok is jók rajta, viszont a kijelző sajnos erős napfényben nemigazán látszik. Nekem elrepedt a kijelzője, a zsebemben volt a PSP egy puhatokban és vlhogy sikerült nekimennem az asztalnak és egyből elrepedt. Kisebb eséstől is könnyen eltörhet, de szerintem ez nem ok arra, hogy ne vegyél PSP-t.

Szerintem a legjobb handheld konzol jelenleg :) (de nem a PSP Go)

2010. szept. 29. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!