A CS-go-ba csak sniperral lehet "zoomolni"?
Figyelt kérdés
most kezdtem el játszani és azért nem tudom. Próbáltam már más fegyverekkel is de nem találtam.Lehet valahogy és ha igen hogy?2016. dec. 4. 15:30
1/1 anonim 

válasza:

csak sniperrel =awp -vel lehet zoomolni meg augal + ssg553 -al jah és atuo sniperrel . Itt a 2 fő fegyver az m4 és az ak tehát ha előtte más fps játékkal játszottál akkor most meg kell tanulnod így játszani ami sok idő lesz . Az izomból való tunkolással sem fogsz itt semmit érni ha nem tudod szabályzoni a fegyver szórását tehát nem kell ragelni hogy te bele lőtted az egész tárat és nem halt meg az azért van mert nem találtad el rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!