Miért eszik a gép alapjáraton 80-90% ramot?
Múlt héten lett újratelepítve (win7 64 bit), a konfiguráció AMD APU 5300 Dual Core 3400Mhz -nem az integrált kártyát használom, van benn külön egy nvidia-
Ram: 4GB. Minden elképzelhető beállítást próbáltam, olvastam külföldi fórumon, olvastam itt is, más itthoni fórumon, de egyszerűen semmi. Ideig óráig jó, aztán 80%-on eszi a ramot és kb használhatatlan.
A gép látja az összes memóriát. Lementettem a feladatkezelőben futó feladatokat és szolgáltatásokat, a linken megtalálható.
Elképzelésem sincs, mi okozhatja, nagyon nagy szükségem lenne a segítségetekre!
Szia.
A Vezérlőpultos letiltás az kevés, a services.msc-ben is le kell tiltani (vagy ha használni szeretnéd akkor újra kell regisztrálni), nézd meg ezt : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..
Illetve kikapcsolás esetére egy off-line windows és office update script : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Torrent kliens be van kapcsolva? uTorrent sűrűn okoz ilyesmit.
Ha nincs akkor megpróbálkozhatsz azzal, hogy leszedsz egy Game Booster-t. Ez szépen kilő minden szükségleten folyamatot. Ha megszűnik a gond akkor egyesével nézd vissza melyik folyamat volt. Ha nem szűnik meg akkor valószínűleg marad az újratelepítés.
Ne lelődd a wupdate-et hanem futtasd...
Régi szar rendszer a win7, ez gyakori problémája manapság
Az első képen a Folyamatok fülön, alul klikkelj "Az összes felhasználó folyamatainak megtekintése" gombra, mert akkor fogsz látni minden háttérben futó programot.
Ezenkívül nézd meg a Teljesítmény fülön, alul az "Erőforrás-figyelő" gombra klikkelve a Memória fület is:
Ha tényleg a rendszer-frissítés okozza, akkor az "Agent WD-40" felhasználó által ajánlott két frissítés sokat segít:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__8..
Konkrétan 64 biteshez:
A Szolgáltatásoknál kikapcsolt Windows Update után rendszergazdai parancssorból telepítsd, pl.:
start /wait "" "%SystemRoot%\system32\wusa.exe" "C:\Teljes.útvonal.a.letöltött.fájlhoz\Windows6.1-KB3172605-x64.msu" /quiet /norestart
(rendszergazdai parancssor: Start menü > egyből írd: cmd > feljebb a találatoknál jobbegérgomb az ikonon > Futtatás rendszergazdaként)
Ha visszajött a kurzor, akkor indítsd újra a gépet, hogy biztosan beépüljön a frissítés.
Köszönöm! Úgy néz ki, megoldódott és tényleg az update volt a hibás, csak nem értem, tegnap miért nem használt, annak ellenére, hogy a gép újra lett indítva, miután a felesleges folyamatok letiltásra kerültek.
Itt hagyom a kérdést, hátha valakinek lesz ilyen problémája, még jól jöhet.
Még ennyi idő után is jól jött úgyhogy köszi ;)
Nekem is hasonló problémáim voltak de miután ezt olvastam nekem is megoldódtak a problémák. Thanks dude ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!