Sérült 3gpp hang file lejátszása?
Ennyi a lényeg. :) Tehát szájbarágósan: van egy 3gpp kiterjesztésű file, ami egy videokonténer bár, de puszta hangot is lehet benne tárolni. Van egy ilyen file-om, amely történetesen csak hangot tárol - elvileg. A gyakorlatban ugyanis nem indul el, sérült. Vannak olyan lejátszók, amelyek megkísérlik helyreállítani ilyen esetben a média file-okat. De ami nekem van, helyreállító lejátszóm, avval SEM sikerült lejátszatnom egy bizonyos konkrét 3gpp kiterjesztésű file-t (tehát mivel sérült az a konkrét 3gpp file, de még a lejátszóm hibajavítója se bírt vele).
Pedig nem tűnik vészesnek, kerek egész hang file, elvileg le kell tudni játszani, csak hát valszeg rosszul van jelölve a zárása. (Megtelt tárhely miatti kényszerzárással keletkezett hang file, de szabályosan ajánlotta fel a zárást.)
A file rendes, számottevő méretű, tehát ne valami nulla byte-hoz közelítőt képzeljetek el, hanem több megás, tehát elvileg lejátszató, csak a file záró jelülés, vagy valami ilyesmi nincs jól megadva benne.
De ha ezt most nem részleteztem volna, egy hozzáértő amúgy is tudja saját magától... :)
Egyébként Avidemux az alábbi hibaüzeneteket jelzi ki, amikor betöltöm ezt a sérült file-t:
Crash
Assert failed :info->Sc
at line 56, file /build/buildd/avidemux-2.5.2/avidemux/ADM_inputs/ADM_mp4/ADM_mp4Indexer.cppADM_backTrack
MP4Header::indexify(MP4Track*, unsigned int, MPsampleinfo*, unsigned int, unsigned int*)
MP4Header::parseStbl(void*, unsigned int, unsigned int, unsigned int, unsigned int)
MP4Header::parseMdia(void*, unsigned int*, unsigned int, unsigned int)
MP4Header::parseTrack(void*)
MP4Header::lookupMainAtoms(void*)
MP4Header::open(char const*)
ADM_Composer::addFile(char const*, unsigned char, fileType)
avidemux2_gtk() [0x809a16f]
FileSel_ReadWrite(void (*)(char const*), int, char const*, char const*)
avidemux2_gtk() [0x81ae352]
GUI_FileSelRead(char const*, void (*)(char const*))
HandleAction(Action)
guiCallback(_GtkMenuItem*, void*)
g_cclosure_marshal_VOID__VOID
g_closure_invoke
g_signal_emit_valist
g_signal_emit_by_name
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!