Gamingre 1080p@144Hz vagy 1440p@60Hz a jobb?
Figyelt kérdés
2016. dec. 2. 13:41
1/5 anonim válasza:
Inkább a felbontásra mennék rá, a frissítési rátának 60Hz felett igazán nincs akkora jelentősége.
2/5 anonim válasza:
Igazából lehet csak én vagyok ilyen konzervatív, de még az 1080 is bőven sok az én szememnek, hacsak nem 40 méterről akarnék játszani XD
3/5 anonim válasza:
#2 Attól függ, mekkora monitoron. Azért más a 1080p egy 23 colos és egy 32 colos képernyőn, utóbbin jobban kivehetőek a pixelek.
4/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen játékokkal játszol...
FPS, autóversenyzős játékokban egyértelműen az 144Hz-es a jobb, de valahol meg bőven elég a fix. 60FPS. :D Viszont ha kipróbálod a 144 Hz-es monitort, utána majd nem akarsz 60Hz-eset használni... :D Én mindenképp a nagyobb képfrissítést választanám abban az esetben, ha a procim és VGA-m elég erős lenne a játékok magas FPS-el való futtatásához. :D
5/5 anonim válasza:
Inkább akkor 1920x1200@120 a Full DH kicsi a 1440p 60 fps meg azért nem olyan sok fps!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!