1/6 tabaki válasza:
Mint PC újságcikket: Kihagyod a lényeget.
4/6 Lajos54 válasza:
"Hogy kell Pc cd-t írni?"
... a többit találjátok ki!
Szóval: mi az a "Pc cd"?
Vagy esetleg így szól(na) a kérdés: PC-n CD-t írni?
Akkor pedig, a minimum, ami kellene még a megválaszolható kérdéshez: operációs rendszer milyen? (Pl. Linux, Windows XP, 7, 8, 10, stb.)
Van-e egyáltalán optikai meghajtó a gépben?
Milyen jellegű CD-ről lenne szó? (adat, audió, videó stb.)
Ha ezeket mind megadod, még esetleg használható választ is kapsz, vagy pedig bátran használod az ingyenes Google keresőt:
5/6 A kérdező kommentje:
Kapkodtam és rosszul írtam ki elnézést, szóval windowx xp-m van és pc játékot szeretnék kiírni cd-re. Ma töltöttem le a nerot
2016. nov. 30. 13:41
6/6 tabaki válasza:
Van még számtalan egyéb:
Ha kipróbálnád valamelyiket, lehetőleg ne a szoftvermegosztó oldalakról töltsd le (sosem lehet tudni, milyen nemkívánatos ajándékkal toldják meg), hanem mindig menj el az ősforráshoz, a fejlesztő honlapjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!