Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért érzem azt, hogy minden...

Miért érzem azt, hogy minden egyes rendszer újratelepítéssel csak részben lesz gyorsabb a gépem?

Figyelt kérdés
Félévente telepítem újra a rendszert, eleinte gyári állapotra visszaállítást használtam, de úgy érzetem nem lett gyorsabb a rendszer, majd manuálisan telepítem fel a win7-et, ami némileg jobb eredményt hozott. Nekem teljesen úgy rémlik, mikor megvettem az új laptomomat, sokkal gyorsabban indult el a rendszer, az alapvető programok, szinte minden. Lehet csak beképzelem a különbséget?:D Két meghajtóm van, az egyiken csak tárolok filmeket,zenéket,dokumentumokat, a C-re meg telepítek mindent amit kell (rendszer is ezen van), újratelepítéskor csak a C-t formázom. Érdemes lenne formáznom mind2 meghajtót?

2016. nov. 29. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Beképeled. Mitől gondolod, hogy ha ugyanazok a bitsorokat újra és újra felnyalod a hdd-re (ssd-re), akkor majd a cpu minden ilyen esetnél kap ~5% boostot. Nem kap.
2016. nov. 29. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Egy gagyi, gyenge laptopon semennyi újratelepítés nem segít.
2016. nov. 29. 18:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Ipor Sircer, félreértettél. Egyszerű, laikos felhasználó vagyok. De én azt várom egy újratelepítéstől, hogy ismét olyan gyorsasággal fusson a rendszer, mint a újonnan, hiszen eltávolítottam a sok felesleges fájlokat, programokat a gépről, ami korábban lassította.

Hogy a 2. felhasználónak is válaszoljak. nem egy erőmű de nem is ratyi: 8gb ram, i7-2670qm 2.20ghz

2016. nov. 30. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!