Meg tudnátok mondani hogy miért megy jobban a Battlefield 1 minnt dishonored 1? Van pár játék ami picit beszaggat és réggebi. De az uj játékok jobban mennek.
Figyelt kérdés
Proci:Intel core i7 6700
Alaplap:Msi b150 gamnig m3
ram: 8 gb ddr4
Vga:Asus geforce gtx 1060 6gb
HDD:Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
FSP Hydro 700W
Minden driver frissitve van.
Windows 10
2016. nov. 29. 14:52
1/2 anonim válasza:
Valamelyik játék az erősebb procit, valamelyik meg az erősebb GPU-t igényli.
Én 60FPS-t kapok Bf1-ben, holott Rise of the Tomb raider-ben a 30-at nehezen tudja tartani.
De például Dying Light-ban ha medium-nál feljebb tettem a grafikát, elkezdett sípolni a gépem, hogy elértem a hőfokot amit beállítottem előre. (80 fokot.)
Még Bf1-ben sem ment 60 fok fölé.
2/2 anonim válasza:
Bár a te esetedben az erősebb cpu és erősebb gpu is megvan. Szóval ne is figyelj amit az előbb írtam, bocsi későn vettem észre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!