Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Flac fájlokat hogyan tudom...

Flac fájlokat hogyan tudom CD-re/ DVD-re kiírni? Le tudom aztán játszani nem-PC-n?

Figyelt kérdés
Az odáig rendben van,hogy kiírom,mint adat vagy audio, de le fogom tudni játszani audiolejátszóval (pl CD-s magnó, asztali DVD-lejátszó), vagy konvertálni kell és ha igen mire célszerű,mert a FLAC tömörítésmentes és nem szeretném MP3-ba átírni,ha nem muszáj?NERO-val kitudom írni ,mint audio vagy írjam adatként?
2010. ápr. 30. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha Audió CD-t szeretnél irni akkor audió cd irás módot válaszd, és ne dvd-re hanem cd-re.

A flac fájlt nem kell konvertálnod, és ne alakítsd át mp3 formátumra, mert az veszteséges tömörítés.

Ajánlom cd irásra az Ashampoo Burning Studiot, ingyenes, egyszerü

[link]

2010. ápr. 30. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
2010. ápr. 30. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Nero Express,Audio CD írás tökéletes erre a célra.Így bármi lejátssza,amibe cd-t lehet rakni és a minősége sem romlik.Ha adatként írod ki,akkor csak a számítógépen tudod lejátszani.
2010. ápr. 30. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Flac plugin szükséges a kiíráshoz Néró esetében. Ide kell másolni>>> C:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins mappába...

[link]

2010. ápr. 30. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Az nem csak kódoláshoz kellene?Szóval,ha flac-ba akarna átkódolni valamit.Nincs most fenn Nerom,nem tudom megnézni.
2010. ápr. 30. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálam kellett az íráshoz. Lehet függ attól is, hányas a Néró...

Amúgy a javasolt Ashampoonál megy alapból.

2010. ápr. 30. 23:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azt szerettem volna tudni,hogy 1.Neroval kiírhatom-e CD-re a FLAC fájlokat audióként (mert adatként sokszor más a sorrend) ,2.kell-e konvertálni(nem szerettem volna)és 3.le tudom majd játszani egyszerű CD-lejátszóval,megbírkózik-e a formátummal a lejátszó?

1.igen 2.nem 3.igen,meg.

Köszönöm a válaszokat.

2010. máj. 1. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!