Till József kérdése:
Mac memóriáját szeretném bővíteni 4gb-ra! Hogyan tehetném? Tudnátok linkelni pár oldalt? (DDR2 SDRAM van benne)
Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 21:33
1/9 anonim válasza:
Van szabad slot? Ha nincs akkor veszel egy 4gb-os modult, szétszeded a gèpet, kiveszed a régit, bele az új, majd összerakod. Ha van szabad slot akkor meg abba rakod az újat. Nincs más hely ahová bemenme, nem tudod fordítva sem betenni, szóval ehhez felesleges videó
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Egy netes oldal kellene, ahol tudok rendelni ilyen gépbe valót!Mert ugye nem mindegy hogy milyet rendelek! hogy jo lesz e bele vagy sem! plusz még azt akarom kérdezni hogy DDR3-ast nem lehet bele tenni? csak DDR2-est?
2016. nov. 27. 22:12
3/9 A kérdező kommentje:
Pl-ul ha ebből veszek kettőt akkor bele fogom tudni tenni? [link]
2016. nov. 27. 22:18
4/9 anonim válasza:
Írd le a Mac-ed típusát.
Ddr2-be nem megy ddr3!
Nekem ez amit linkeltél, laptop memóriának tűnnek. Bár mem tudom, Mac az lehet laptop és gép is, nem mindegy.
Valamint, mennyi üres slot-od van?
5/9 A kérdező kommentje:
Macbook tehat laptop! az mit takar a slot?
2016. nov. 28. 00:02
6/9 anonim válasza:
Nem írtad, hogy Macbook, azért is kérdeztem meg.
A slot az a memória foglalata. Tehát ahova bele kell tenni.
7/9 A kérdező kommentje:
tudom tudom hogy nem irtam! hát ha kiveszem a 2 regi ramt ugye akkor ket hely van benne! mert ket ramnak van benne hely!
2016. nov. 28. 09:19
8/9 A kérdező kommentje:
Illetve azt akarom kérdezni, hogy hogyan tudom frissíteni a gépet? Tehát 10.7.5 van rajta hogy tudok rá tenni ujjabb verzíót?
2016. nov. 28. 12:59
9/9 Komplikato válasza:
Szerintem keres CSX ramokat. Ebből van olyan amin van külön Apple jelzés, ez is sokkal olcsóbb mint a "gyári ram", meg van Apple jelzés nélküli, amiken 100%-ban ugyan azok az alkatrészek vannak. (Spoiler. Ez még olcsóbb és teljesen jól mennek Mac-ben.) Amúgy ez egy elég megbízható német márka, a teljes neve Compustocx. Mostani árakat nem tudom, de arányaiban ilyesmi volt, hogy adott modul (talán 2GB?) a "gyári" 22.000 volt, a CSX Apple 8.000, a sima meg 6.000Ft volt. De azóta a DDR2 drága lett, a forint meg a dollárhoz képest jó gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!