Miután összeszereltem a pc-t első indításnál míért kell biost frissíteni?
Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 02:20
1/5 anonim válasza:
Alapvetően nem kellene. Mit jelez a géped?
2/5 b4r4thg válasza:
Nem kell bioszt frissíteni mindenképpen.
3/5 farkas.pista5 válasza:
Nem vettél új procit aminek frissebb bios kéne?
4/5 anonim válasza:
Általában akkor kell új BIOS, ha az alaplapodon lévő BIOS verzió még nem támogatja a processzorodat...
5/5 A kérdező kommentje:
Asus z170 pro gaming i56600k ddr4 2400 mhz OC 16gb single ram ssd savage 240 gb 1 tb hdd wd cooler master b600 ver 2.táp és 212 evo cpu hüttő esszeszereltem először csak ujrainditásnál folyton lépett be a biosba aztán feltettem 8.1 windowst és utánna már bekapcsolni sem lehet mert folyton a biosba lép be bekapcsolásnál is már mindent próbáltunk ahci mod be uefi be és boot sorrend is oké nem segítt semmi a lap meg van 1 cm terthajolva gondolom nem ettől kérlek segítjetek
2016. nov. 27. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!