Samsung smart tv hirtelen nem tölti be a pendrive adatait. Valakinek tapasztalat?
Figyelt kérdés
1 hónapja vettük, eddig minden tökéletesen ment rajta, tegnap este viszont csak homokórázott. Érzékelte a pendriveot, de nem olvasta be... Többet is kipróbáltunk, 2 usb csatlakozója van, egyikkel sem jó. Újra is telepítettük a tvt, bár ez lehet csak a csatornákra vonatkozik. Sajna az internet bekötésünk még folyamatban, ha esetleg szoftverfrissítés kéne.2016. nov. 25. 11:48
1/6 Dongaben válasza:
Talán olyan tartalom van a pendrive-n, amit a TV nem ismer. (Úgy értem: formátumban.) Sima MP3-al, vagy "mezei" DVDRippel próbálnám.
2/6 anonim válasza:
Szia.
Nekem is volt ilyen gondom. Az segített rajta a PenDrive tartalmát átmásoltam számítógépre, majd újraformáztam, visszamásoltam. Utána megette a TV.
3/6 Dongaben válasza:
Elméletileg az NTFS fájlrendszert is kezeli a TV, de lehet, hogy érdemes kipróbálni FAT32-re formázni a pendrive-t.
4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Lehet nem volt egyértelmű. Ugyanazokat a pendriveokat amiket tegnap előtt betöltött, tegnap már nem, ugyanazzal a tartalommal meg mindennel.
2016. nov. 25. 12:19
5/6 Dongaben válasza:
Ahogy a "# 2" válaszadó írta: Pár perc másolás+formázás+visszamásolás. Egy próbát megér. A FAT 32-re való formázás annyival jobb, hogy azt szinte minden külső rendszer felismeri. (Igaz, csak 2Gb-os max. méretű fájlt lehet rátenni.)
6/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ilyen problémám van. Megoldódott végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!