Mit tegyek, hogy a windows 8.1 es szoftverű NOKIA Lumia 1020-ról képeket másoljak a Windows 7-es op. Rendszerű vadiúj laptopomra?
Szia.
Vagy a kábellel, vagy a csatlakozóval lehet valami gond, esetleg próbáld másik gépen.
De ha egy hálózaton van a Teló és a Gép, akkor szedd le a telóra az áruházból az easy trasfer nevű appot : [link] , telepítd fel aztán a gépeden a böngésződből tudsz le/feltölteni fájlokat a telódra.
Sok sikert.
üdv.
Én annakidején kábellel összedugtam a kettőt, vagy egy percig telepített valamit (plug and play) és azóta, ha összecsatlakoztatom őket, akkor egy Eszközök ablak jön fel, abban látom a mappákat a telefonról, köztük a Camera Roll mappát is.
(De a Total Commanderben például nem látom a telefont, mint meghajtót)
Szia Kedves #3-as.
Próbáld meg a következőt a totalcommanderben :
Beállítások -> Általános beállítások (a megjelenő ablakban) -> Képernyő -> Itt rakj egy pipát a "Szülő mappa megjelenítése [..] a gyökér mappákban is" elé.
Ilyenkor ha eléred egy meghajtó gyökérmappáját, akkor ott látsz két darab pontot (..) a legelső helyen (mintha almappából lépnél egy szintet feljebb). Nos ha rányomsz erre a két darab pontra akkor a Commander behozza a gépedben lévő meghajtókat (C:, D:, stb,stb) egymás alatt, és ha csatlakoztatva van a telefon akkor a meghajtóknál megtalálod a telefonodat is (név szerint) és ha rámész a telefonodra, akkor annak függvényében hogy van-e benne SD kártya választhatsz "Phone" vagy "SD Card" között.
Sok sikert.
üdv.
Köszi, hogy ránéztetek a kérdésre, de előrébb nem jutottam.
Az Easy Transferes egy vírusos valami volt, lehet hogy nem a megfelelőre mentem rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!