Az RGB vagy a HDMI csatlakozót érdemes használni?
Figyelt kérdés
Nemrég rendeltem emag-ról egy Samsung LS24F350FH LED monitor-t, aminek ez a két csatlakozója van. Az RGB-hez kaptam kábelt, amivel összekötve a gépet viszont nem ad képet a monitor. A kérdésem tehát az lenne, hogy vegyek a kábelhez egy DVI átalakítót, vagy inkább vegyek egy HDMI kábelt?
Ha van egyéb ötlet arra is kíváncsi volnék.
2016. nov. 20. 10:05
1/8 anonim válasza:
HDMI az jobb.
Benne van a nevében: High Definition Multimedia Interface
(a helyesírás nem biztos hogy helyes)
2/8 Dongaben válasza:
Mihez kellene a DVI átalakító? A gépen csak VGA, és DVI kimenet van? Ha így van, akkor egy DVI-HDMI átalakító kábelre lesz szükség.
3/8 A kérdező kommentje:
Ahhoz kéne hogy működjön a monitor... mindhárom csatlakozó van a gépemen, szerintem világosan fogalmaztam meg a kérdésemet
2016. nov. 20. 10:47
4/8 Dongaben válasza:
Akkor HDMI kábel. (A kérdésben egyébként CSAK a monitor csatlakozóiról volt szó...ezért volt a kérdés.:))
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget
2016. nov. 20. 10:58
6/8 Szirty válasza:
"szerintem világosan fogalmaztam meg a kérdésemet"
Nem. A kérdésed zavaros, mert nem szerepel benne hogy a gépednek milyen csatlakozási lehetőségei vannak pontosan.
Továbbá nem fogalmaztad meg pontosan a "DVI átalakító" említésénél, hogy miről mire alakítóról van szó.
7/8 Dongaben válasza:
Elnézést, ha butaságot írok! A VGA csatlakozó a gépen valószínűleg az alaplapi videó kártyáé. Azért nem ad képet a monitor, mert nem az az elsődleges.
8/8 anonim válasza:
Szia! Megvagy elégedve a monitorral? Van valami észrevételed vele kapcsolatban esetleg? Én most szeretnék rendelnék egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!