Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van itt informatikus aki...

Van itt informatikus aki segíteni?

Figyelt kérdés
Nos egy számítógép vásárlás előtt állok és a keret max 240000ft az lenne a kérésem hogy egy gép konfigurációt valaki össze tudna nekem állítani ebben az értékben +egy gép házat(németek hozzá és a segítséget köszönöm.)

2016. nov. 19. 21:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem muszáj választani:

[link]

Ipon weboldalán,gépösszerakó,Ipon VR konfiguráció és ott rakd be amiket én.Van lehetőséged kiválasztani hogy összeszereljék neked.

2016. nov. 19. 22:54
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Mik ezek a konfigok b+? AMD videokártyát nehogy vegyél, és a RAMból se egy lóf@&z kingstont vegyél, ha már ennyi pénzed van rá
2016. nov. 20. 09:10
 13/17 anonim ***** válasza:

#6 teljesen jó az a konfig. i5 6500-ra nincs szüksége kb. semmilyen játéknak se, bőven elég az a 6100. Nem tudom, hogy ezzel mennyire vagy tisztában, de igazából az i3, i5 és i7 qrvára ugyanaz. Annyi a különbség, hogy az i3 x gyorsaságú. Az i5 fel van húzva kicsivel x fölé, az i7 pedig méginkább. És azt mégtovább lehet húzni. Meg annyi, hogy az i3 csak két magos, de négy szálas, azaz majdnem ugyanaz. Nincs azzal a procival semmi gond, tapasztalatból tudom. És így marad a sok pénzből másra is.

Aztán az alaplap. Nem azért választottam, merthogy "gémer" hanem azért, mert jó. Ellentétben azzal, amit te ajánlottál neki. Kevés csatlakozó, kevés pci-e slot, nincs m.2-es csatlakozó, a RAM-ból csak lassút fogad el... és b150m-es. Ami megint csak a további fejlesztéseket gátolja. Nem rossz lap az, de semmit nem lehet benne fejleszteni, és ha később húzható proci kerül bele, nem lehet majd kihasználni, és új lap fog kelleni. Jó az, amit írtam, vagy ha ilyen gamer ellenesek vagyunk, akkor legyen MSI Z170M Mortar.

Azt a kingston ramot, és toshiba hdd-t pedig felejtsd el. Minőségtelen, ócska gagyi sz@r mind a kettő. HDD-ből WD-t kell venni, RAM-ból pedig Corsair-t.

2016. nov. 20. 09:30
 14/17 anonim ***** válasza:

#12,13.Kérlek fejezd be a trollkodást mert ez nagyon fájt,még a kérdező a végén elhiszi.

Akkor haladjunk szép sorban.

"Mik ezek a konfigok b+? AMD videokártyát nehogy vegyél, és a RAMból se egy lóf@&z kingstont vegyél, ha már ennyi pénzed van rá"

Egy nVidia fanatikus vagy pipa.

Kingston ramokkal mi a problémád?Látszik még rálátásod sincs az egészre.Brand alapján nem veszünk semmit se.

Van még mit tanulnod.

"teljesen jó az a konfig. i5 6500-ra nincs szüksége kb. semmilyen játéknak se, bőven elég az a 6100. Nem tudom, hogy ezzel mennyire vagy tisztában, de igazából az i3, i5 és i7 qrvára ugyanaz. Annyi a különbség, hogy az i3 x gyorsaságú. Az i5 fel van húzva kicsivel x fölé, az i7 pedig méginkább. És azt mégtovább lehet húzni. Meg annyi, hogy az i3 csak két magos, de négy szálas, azaz majdnem ugyanaz. Nincs azzal a procival semmi gond, tapasztalatból tudom. És így marad a sok pénzből másra is."

A nagy szar igaz.Az I5 magonként jóval erősebb,nyers erőben is simán otthagyja.Ilyen alapon vegyen Celeron-t mert hát azt hozzák fel biztos I7 szintre.A 4 száll csak látszat,fele nem olyan jó működik mint az I5-6500 4 valódi magja.Szóval hülyeséget ne terjessz!

"Aztán az alaplap. Nem azért választottam, merthogy "gémer" hanem azért, mert jó. Ellentétben azzal, amit te ajánlottál neki. Kevés csatlakozó, kevés pci-e slot, nincs m.2-es csatlakozó, a RAM-ból csak lassút fogad el... és b150m-es. Ami megint csak a további fejlesztéseket gátolja. Nem rossz lap az, de semmit nem lehet benne fejleszteni, és ha később húzható proci kerül bele, nem lehet majd kihasználni, és új lap fog kelleni. Jó az, amit írtam, vagy ha ilyen gamer ellenesek vagyunk, akkor legyen MSI Z170M Mortar."

De azért választottad,egy átlag user minek fizessen + pénzt?Minek kéne OC RAM ha lesz dedikált mellette?

Miért gátolná a továbbfejlesztést?Ha nem ért hozzá úgy se fogja OC-ni,meg amit mondtál kevés hozzá.

OC lapok itt kezdődnek:

ASUS Z170-a,Asrock Z170 Extreme4.

Szóval ez megint hülyeség.

"Azt a kingston ramot, és toshiba hdd-t pedig felejtsd el. Minőségtelen, ócska gagyi sz@r mind a kettő. HDD-ből WD-t kell venni, RAM-ból pedig Corsair-t."

Most aztán megmondtad hogy miért nem kell neked IT-vel foglalkoznod,mennyé vissza kapálni.

2016. nov. 20. 10:12
 15/17 anonim ***** válasza:

De dzsízösz pömpölóje...

Mit trollkodsz itt Andyadam?

Nem láttad még, hogy a többiekkel ellentétben és különösképp rühellem az extra mód troll márka/gyártó fanokat?

Nem fogok kertelni, mert válaszoló205 elég részletesen leírta a dolgokat, de ugyan azt javaslom neked is, amit a drágalátos dragdevnek...

Told el a biciklit teszt oldalakra és legalább egy babettával gyere vissza, de az se baj, ha vissza se jössz.

Ja és előre szólók.

Ha bármit... bármit be akarsz szólni, mert nem tetszik az igazság akkor nyugodtan, csak azt is tudni illik rólam, hogy ha kell én szépen és az ilyen emberek szinténél magasabban megfogalmazva küldök el valaki melegebb éghajlatra + rátesz még az is, hogy vasárnap van és már korán reggel baszogattak a munkával, szóval csak okos fanboyocska...

2016. nov. 20. 13:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Amúgy ezeknek az információknak a nagyrészét egy olyan embertől veszem, aki bő 20 éve tanít és még mindig tanul is az ELTE-n, progmaton. Életében már vagy 30-40 gépet rakott össze, mind tök jól működik, ért hozzá eléggé. Ha kell, nevet is mondhatok ;)
2016. nov. 20. 20:15
 17/17 anonim ***** válasza:
52%

Anyámat akkor vedd a szádra ha én is felpróbálom a tiédet ami jelen állás szerint perceken belül megtörténhet ha beülök szépen a kocsiba és elmegyek érte a sarokra...

Na? Anyázni én is tudok kicsi fiú...

De továbbra is hülyeség amit írsz, mert olyan nincs, hogy a legjobbat gyártja...

Szerinted nem tud ugyan úgy elromlani az a Corsair RAM?

Sőt, mennyire gyakori is az, hogy a RAM bedöglik?

99% hogy a foglalat hal be a lapon, maga a RAM meg 1%...

Nem az optimalizálás a kérdés....

DX12-ben az RX 470 úgy otthagyja a 1060-at akármennyire is SSC OC tunying verzió, hogy a 1060 max a fogyasztással tudna pofázni, semmi mással... És akkor a 480-at meg se említem, az simán le fogja hagyni DX12-ben még a 900-as széria GPU-val szerelt Titan X-et is...

Ja... elég az i3, csak nézd már meg, hogy az i3-al több a drop meg alacsonyabb a minimális FPS szám...

Mert azért nem mindegy, hogy egy i3-al esetleg valami miatt beesik 30 FPS alá az érték 1 másodpercre és akkor "már megint mi a qrva anyukád van???" vagy egy i5 6400-al ami számítási teljesítményben otthagyja az i3-at lesz a drop közben is 30+ FPS-ed...

Kicsit olvass utána a dolgoknak... Látod ezzel van nekem a bajom, hogy idejön világ-világtalan és azt hiszi, hogy húúúú.... Oké és se vagyok egy nagyon nagy tudású mert a teljes témakör max 40%-át tudom... De azért ennyire fanboyoskodni... Igen, az, hogy "only corsair!!!" az már fanboyoskodás ugyan úgy mint az, hogy NV kártyát vegyen csak.

1060-at használok és sír az egyik szemem, hogy nem vártam 1 hetet az RX480 Nitro+-ra...

2016. nov. 20. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!