A Google play szolgáltatások leállt!?
Figyelt kérdés
A telefonom folyton ezt irja ki, hogyha beakarok jelentkezni a google play accountomba bármilyen alakamazásban, aminek hozzáférés szükséges. Valaki tud valami működő megoldást?2016. nov. 19. 16:58
1/2 anonim válasza:
- A google play áruhához, kell hogy legyen google fiókod,ehhez jelszavad, de ezt maga a telefonod is kérte mikor regisztráltad, elindítottad!
-Ha mindez meg van, és meg is csináltad, és meg sem lép rá, akkor jön a klasszikus sorrend....
-Internet van-e?
-Kikapcsolod, bekapcsolód!
-Beállítások...fiók hozzárendelése, ..google fiók...és végig csinálod türelmesen!
-És nem engem átkozol, mert keveset írtál a problémádról!
2/2 A kérdező kommentje:
Hát a probléma ott kezdődik, hogy ez a kis ablak csak akkor ugrik elő, ha egy játékban például csatlakozni akarok a google play accountomhoz. Már legalább 5 különböző módszert kipróbáltam s változást egyik sem nyújtott. Próbáltam kitörlöni és ujra hozzáadni a google fiókomat, kitörölni és ujratelepíteni a google play szolgáltatások, sőt magát a google playt is, és még a telefonomat is gyárilag visszaállítottam alaphelyzetre, de még mindig megjelenik.Nem lehet hogy ez az 5.1es androidok gyári hibája legyen?
2016. nov. 20. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!