Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy itthon...

Miért van az, hogy itthon mindenki gombokért várja a csodát?

Figyelt kérdés

3d látványtervezéssel kezdtem el foglalkozni, és nem elég, hogy renderfarmon kiszámoltatott rajzokat adok át a klienseknek töredék áron, (10-15 e pl egy szoba) 150 ghz/óra teljesítménnyel átlagosan képenként, még ki is vannak akadva.

Megkapja a pixar minőségű renderjét, talál rajta KÉT PÖTTYÖT és közli velem, hogy ő neki miért kell ilyen alacsony minőségű, zajos képért fizetnie?

Most akkor mit vár? csináltassa azzal, aki fotonszámítás nélkül renderel őskori szinten mert az is ugyanennyit kér a rajzaiért.

Persze ha megcsinálom neki olyan puhára a képeket mint a salamon töke, és mondjuk közlöm vele, hogy ez 50 ezer, mert 30 órám benne van, akkor neki az már nem tetszik, mer' "Dáááeeeejgaaa"

Akkor mit kezdjek most ezekkel?

A vége az lesz, hogy úgy dolgozok mint egy indiai, mindenféle csillivilli, tüzijáték, a végén már a NASA gépeit fogom bérelni és napi 10-et csinálok 1500-ért hogy meglegyen a bérem. Mi?

Mi van már itt?

Hol találok olyan ügyfeleket akik fizetnek a minőségért?

2016. nov. 18. 21:38
 1/8 A kérdező kommentje:

Most pont egy olyan helyzetben vagyok, hogy amiatt a két pötty miatt extra magas minőségben kell renderelnem, és 20 eurón fog megállni két képre a renderfarm díja.

Viszont ha közlöm a klienssel, hogy fizesse ki azt a 20 eurót grátisz, különben nem kapja meg a magas minőségű képeit, Tibetig fog ég felé meresztett orral rohanni, hogy őt hogy merik így kihasználni a disznó bedolgozói.

2016. nov. 18. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez magyar ország így szeretlek!

Tanulj kommunikáció szinten nyugati nyelvet, és dolgoz nyugatra.

10× többet kapsz és még az is óccónak számít.

2016. nov. 18. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Hozzám is jönnek alkudozni, de már belefáradtam.

Kiszámolok egy reális árat, és ha elkezd alkudozni, annyival nő amennyit lealkudna. :-D

Volt hogy 200 -ról indítottam és a vége 360 lett. :-D

2016. nov. 18. 21:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt hogy csinálod? :D ki is fizetik?
2016. nov. 18. 22:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Én is nyugatra dolgoznék, csak egyszerűen nem tudom elérni a nyugati hálózatokat. Mármint azokat a szakembereket akiknek látványtervezésre lenne szükségük. Craigslistre ugye amerikai telefonszám kell, stb.

Nem tudom hogyan hirdessek.

A freelancer megint az a pálya amit elárasztott a sok lengyel meg indiai.

2016. nov. 18. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Mert a gazdaságunk lassan már Albánia szintjén lesz.

A keresleti oldalon kevés a tőke, így a kínálati oldal vagy csökkenti az árait, vagy pedig könnyen kívül eshet a keresleti oldal igényein.

2016. nov. 18. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Van aki vissza jött és kifizette a nagyobb összeget.

Határozottnak kell lenni, és nem engedni az alkudozásnak,

mert ide haza azt várják el, hogy még te fizess hogy dolgozhatsz neki.

Már 10 éve dolgozom fejlesztőként, és megszőrösödött a lágy szívem.

Megszoktam mondani, hogy ők jobban rávannak szorulva egy megfelelő gyakorlattal rendelkező szakemberre, mint én rájuk, mert sorba jönnek, és gyakran azért nem tudok elvállalni 1-1 munkát mert nincs időm - energiám már rá.

2016. nov. 18. 22:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Nálam sajnos még nem jönnek sorban.
2016. nov. 18. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!