Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az nfs:most wanted 2005-ben...

Az nfs:most wanted 2005-ben hogy tudok LAN_ba játszani?

Figyelt kérdés
belépek de nem talál egy szervert sem. vagy én csinálok valamit rosszul? internet van szóval nem értem. mit csináljak?

2016. nov. 18. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Amire te gondolsz, az az Internet-en való szerverkeresést jelenti, de nem fogsz találni egyet sem, mert senki nem játszik vele.

A LAN (Local Area Network)-ön csak olyan emberekkel játszhatsz, akik egy hálózatban vannak veled.

Ha nem vagytok egymás közelében, létrehozhattok LAN-t a Hamachi nevű programmal.

2016. nov. 18. 15:18
 2/6 A kérdező kommentje:
értem..és online hogy lehet játszani? mert amikor belépek az ONLINE-ba kiválasztom hogy "új EA-fiók" és azt irja ki hogy nem sikerült kapcsolódni a EA.com-hoz vagy valami ilyesmi. Ezesetben mit tudnék csinálni?
2016. nov. 18. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:

"Bár a szervereket bezárták, létezik egy újabb módszer a többjátékos mód használatára.

Először is letöltöd a LogMe in Hamachi nevű programot. Az alsó szöveg mellett a pipát kipipálod, és letöltöd a felügyelet nélküli ingyenes verziót. Amikor feltelepítetted a programot, indítsd újra a gépet, majd indítsd el a Hamachi-t. Az elején egy betöltés felirattal fogsz találkozni, majd egy kis kék és fehér pöttyös labda alakú ikonnal a tálcán. Dupla klikk rá. Feljön egy ablak. A Hálózat menüpontban válaszd a "Csatlakozás meglévő hálózathoz" parancsot. A hálózati azonosító UnderwantedOnline (mivel a szerver eredetileg az Underwanted mód multiplayeréhez készült), a jelszó pedig nfshungary. Ha csatlakoztál a hálózathoz, megjelenik a menük alatt az összes játékos listájával. Velük tudsz chatelni is (jobb klikk + Csevegés). Ha a Hamachi kész, tedd le kicsibe, de ne lépj ki. Indítsd el a Most Wanted-et (vagy Underwanted-et), töltsd be a profilod, válaszd a LAN játékot és csatlakozz egy szerverre, vagy hozz létre egy újat. Ha nincs játékos, nyugodtan kérj Hamachin, chaten."

Forrás: [link]

2016. nov. 18. 16:01
 4/6 A kérdező kommentje:
telepítettem a logmein hamachi_t beirtam a meglévő hálózathoz hogy " UnderwantedOnline és a jelszót de azt írja ki hogy:HIBA-Úgy tűnik a hálózat tele van. ilyenkor mit csináljak?
2016. nov. 18. 19:58
 5/6 A kérdező kommentje:
de ha valaki szeretne játszani: azonosító: mostwantedonlinerace - jelszó: need4speed
2016. nov. 18. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért írja ki, hogy tele van, mert megvan határozva, hogy hányan léphetnek be abba a csoportba. Ilyenkor keresned kell egy új csoportot.
2016. nov. 20. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!