Anonymus1986 kérdése:
Amikor a Giant Editor 7. 0-ban a mod convertert használom és átkonvertálom a fs15-ös spc6-ost fs 17-be és kiírja hogy sucessfull, akkor miért nem tölt be a játékba a spc6-os?
Figyelt kérdés
Ez a FArming simulator 17-es játékba átkonvertált spc6-os vetőgép fs 15 -ből. Csak tölt meg tölt de nem tölt be . Mi lehet a baj.
Igen átkonvertáltam és kiirta mindenhol hogy successfull és zip-ként csomagoltam be ahogy kell a modot , bele raktam a mods mappába de semmi.
A modot jól látja ,ott van a megvásárlás ikon is de amikor meg akarom venni csak tölt nem tölt be ,nem veszi meg.
Mit kell csináljak hogy jó legyen.
Tutorialt néztem ott csak traktor átkonvertálásról írt ,vetőgépről nem. :( please help
2016. nov. 16. 17:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!