Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Képtelen vagyok regisztrálni...

Képtelen vagyok regisztrálni az ALIEXPRESSZ-re. Miért?

Figyelt kérdés
Már mindent megpróbáltam, egyetlen más regisztrációval sem volt,és most sincs probléma. Mindent kitöltöttem, de semmi nem történt. vártam, hogy kapok egy e-mailt kóddal, de azt nem kaptam. Már mindent megpróbáltam, - azt is amit a regisztrációs oldal javasolt, de semmi.

2016. nov. 16. 07:49
 1/9 anonim ***** válasza:
spammappa?
2016. nov. 16. 07:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Ott is néztem, nincs válasz.
2016. nov. 16. 08:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen email szolgáltatót használsz?
2016. nov. 16. 08:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem freemail, citromail, vagy hasonló magyar csoda a szolgáltatód? Mert azokkal szinte már sehová sem lehet regisztrálni (hála istennek, legalább gyorsabban eltűnnek).
2016. nov. 16. 09:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Outlook express-t. Soha semmivel nem volt még problémám, csak most az Aliexpressel.
2016. nov. 16. 10:28
 6/9 anonim ***** válasza:

1. Az Outlook Express egy hulladék vacak és azt jelenti, hogy még mindig XP-t használsz. Tegyél fel egy tisztességes levelező programot! Pl.: Thunderbird

2. Az Outlook Express levező program(nak hazudja magát), nem levelező rendszer, bármelyik POP3 képes levelezőt bele lehet tenni. Az a kérdés, hogy milyen email szolgáltatód van. Pl. gmail, yahoo, citromail, freemail, stb...

2016. nov. 16. 18:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Kösz az előző felvilágosítást, az Outlook-ot a megjelenése óta használom, most is ugyanazt, Windows 10 alatt. (legális windows 10) Eddig sem volt vele problémám, most sincs, nekem levelezésre kell, igaz, sakkozni nem tud. Viszont az Aliexpress regisztrációnál kiderült, hogy a vírusírtó akadékoskodott, csak a windows edge programjával tudok bejelentkezni az ALIEXPRESS-re. De ha nem jelentkezem be, akkor a Firefox-al is tudok böngészni. Gondolom, a Microsoftnak csípi a szemét, hogy Firefoxot használok.
2016. dec. 1. 16:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Különben a szolgáltató a telekom.
2016. dec. 1. 16:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Outlook Express-t nem használsz Win10 alatt, mert az XP-ig volt. Az Outlook az más program, az az office része és ezerszer jobb, mint az Express, bár ettől függetlenül én azért senkinek nem ajánlom.
2016. dec. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!