Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ingressben hogy lehet új...

Ingressben hogy lehet új portált ajánlani?

Figyelt kérdés
Olvastam, h lehet ajánlani és elbírálják, én egy kisebb városban lakom, ahol vannak olyan szobrok, tavacska, ami lehetne portál, de ne mtudom mhogy lehetne most kezdtem a játékot, egyértelmú segítséget nem találok sehol :/

2016. nov. 15. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelenleg (mióta kiváltak a Google-től) sajnos nem lehet, mert jóval kevesebb embert foglalkoztatnak és nincs úgy kapacitásuk az új-portál ellenőrzésekre.
2017. ápr. 7. 12:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is várom, hogy újra lehessen küldeni.

Olyanra viszont miért van kapacitás, hogy régi portálokhoz millió új képet lehet küldeni és egyesével elbírálják?

Gondolom annyit azért nem küldenek be, mint amennyi missziót, de csak nő a környéki portálok képeinek száma.

2017. ápr. 7. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:
#2 feltételezem azt azért egy algoritmus bírálja el, ami hasonlóságokat keres vagy GPS koordináták alapján azt mondja hogy OKÉ ez tényleg itt van.
2017. ápr. 8. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!