Mik az eddigi iPhone 7 tapasztalatok?
Sziasztok,
Mobilvásárlás előtt állok, és az egyik jelölt az i7. Viszonylag bizonytalan vagyok a témában, még akár android felé is hajlok, emiatt kérdezem, hogy milyen pozitív és negatív tapasztalatok jöttek elő eddig fórumokon, tesztekben, stb... a 7-es almával kapcsolatban?
Lényegében iPhone 6ss-nek is lehetne hívni, mindenben kicsit jobb. Gyorsabb, új processzor energiatakarékosabb (emiatt és picit növelt akku miatt is tovább bírja, mint 6s), végre elhagyták a 16GB-os belépő kapacitást, szebb a kijelzője (több színt tud megjeleníteni), kamerán is fejlesztettek (főleg rosszabb fényviszonyok között jön ki a különbség), vízálló. Jack csatlakozó elhagyása ugyanakkor fájdalmas lehet.
Ha megfelel neked az Android is, érdemes megnézni például a Galaxy S7-et, amely jobb kamerával, lényegesen jobb akkus üzemidővel rendelkezik, valamint bővítheted SD kártyával a háttértárat.
"Mik az eddigi iPhone 7 tapasztalatok?"
Hm...
Általában öntelt ,önelégült , esetleg nagyképű, pénzes emberek kezében szoktam látni.
Remek státusz szimbolum remek kis országunkban.
Hirtelen ennyi.
Én kérek elnézést.
a telefonról kérdezett, nem azokról akiknek a kezében láttad...
nem mellesleg nem lesz az ember önelégült hülye attól, milyen telefont használ. nem légy már ilyen kisstílű :)
a jack elhagyása még nem is lenne akkora probléma, de az, hogy külön szerezd be hozzá a fülest, ha kell, elég tré húzás volt az appletól. így is bőven megkérik a termékeik árát, minek "pitiskednek" még ilyenekkel is.
én úgy döntöttem a 6s-t nem érdemes cserélni rá, sőt ha legközelebb telefon csere lesz, már nem biztos hogy az ájfón lesz a befutó.
#6-os ha már kiszedték a jacket akkor az lett volna a minimum hogy vezeték nélküli fülest adnak hozzá. (Ami ugyebár így barátok között is 69ezer ft-t.)
Hogy mi a véleményem?
Nem rossz telefon, de a konkurencia jobb. Sajnos nem sok esélye van egy S7 Edge-el szemben.. Na majd jövőre
Köszönöm szépen a válaszokat.
A fülhallgatós résszel egyetértek, illett volna egy bluetoothos fülest adni mellé.
Igazából androidot esetleg a kedvezőbb ár miatt választottam volna, ami az S7 edge esetén nincs meg, szóval egyre jobban hajlok az i7 felé. Egy dolog zavar, mégpedig a márkát körülölelő ,,feeling", gondolok itt arra, hogy sokan ettől érzik többnek magukat. Ettől függetlenül szerintem adok egy esélyt az iOS-nek.
ha i7-et akarsz, vedd meg azt. azzal meg nem kell törődni, hogy mások miért azt veszik. ilyen egyszerű ez :)
az ájfón jó telefon, ez nem vitás. nekem 6s van és nem rajoskodásra, ugyanis a toktól még az alma logó sem látszik. no, itt neked a kivétel, aki erősíti a szabályt, hogy nem minden ájfón használó menőzik :)
Jóval kedvezőbb az ára az S7 Edge-nek.
Amúgy te tudod én biztos a jobb telefont venném, de nem vagyunk egyformák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!