Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintem nem egy gyenge...

Szerintem nem egy gyenge gépről van szo. Rengeteg játéknál tapasztalom azt hogy megvan a 60 fps nincs drop de még is olyan mintha Mikroszaggatás lenne? tehát nem érzem össze függőnek a játékokat. Miért lehet?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy a HDD csinálhatna e ilyent ugyanis amikor megvettem megvolt sérülve rajta az a hely ahova a kábelt kell bele dugni elvan törve egy kicsit észlelte a gép meg minden.És amikor pl. telepítek valamit vagy töltők akkor 100%-on megy a feladatkezelő szerint a lemez és a gép is be lassul.

Tehát a kérdésem ha kicserélném a HDD-t meg ha már kicserélem akkor veszek egy SSD is akkor lehet valami változás vagy más a probléma?

Proci:Intel core i7 6700

Alaplap:Msi b150 gamnig m3

ram: 8 gb ddr4

Vga:Asus geforce gtx 1060 6gb

HDD:Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX

FSP Hydro 700W

Minden driver frissitve van.

Windows 10

2016. nov. 14. 15:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Vsync szokott ilyet okozni. Főleg a cifra verziói (pl. adaptív), de a teljesen közönséges is.

Meg persze lehet az ellenkezője is. Pár (főleg régebbi) játéknál a túl erős hardver miatt túl magas fps lesz, amit a fizikai motor nem visel jól, és elkezd hülyeségeket csinálni. Akkor meg épp a vsync segíthet, vagy csak egy sima frame limiter.

2016. nov. 16. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!