Mivel magyarázható az, hogyha kibannolnak egy játékból és felteszem újra ugyanazt az oprendszert, nem kapok unbant, csak akkor ha egy másik fajta oprendszert teszek föl?
Figyelt kérdés
Windows 7 ultimate volt feltéve, ban után ugyan azzal az .iso fájlal telepítettem újra a gépet, de ugyanúgy kijött a felirat "you are banned"
Erre telepítettem egy másik fajta windows 7-et és semmi probléma.
Van az oprendszernek valami speciális azonosítója?
2016. nov. 8. 08:03
1/8 anonim válasza:
Hát az még nem derült ki, h másik oprendszerrel menne-e. De mivel te úgyis szeretsz telepíteni és a véredben van a next-next-finish, így próbálj ki még párat!
2/8 A kérdező kommentje:
az előbb leírtam, hogy kiderült, megy
2016. nov. 8. 08:09
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy mire felszenvedted az új oprendszert, lejárt a bannod. Az azonosítódat bannolják, nem a gépedet.
4/8 anonim válasza:
Én a helyedben kipróbálnám azt is, hogy nem csalok és nem trollkodok a játékokban, úgy talán nem bannolnának állandóan. Csak egy ötlet.
5/8 A kérdező kommentje:
3-as itt nem jár le soha a ban.
4-es pedig az olyan vicces
2016. nov. 8. 08:34
6/8 A kérdező kommentje:
Hiába generálsz új ip címet és új felhasználót akkor se kapsz unbant. Talán termékazonosító, vagy termékkulcs lehet.
2016. nov. 8. 08:35
7/8 anonim válasza:
#5: Nem vicces. A semmiért nem bannolnak senkit.
8/8 anonim válasza:
IP cím alapján, szerencséd van, hogy közben kaptál újat a szolgáltatódtól.
Még ~20× kibannoltathatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!