20 ezer forint 10 óra számítógépes munkáért jó pénz?
Elég kemény az a 10 óra egy percre sem nézhetek el a géptől.
Nem írhatom le pontosan mi, mert a végén még reklámnak vennék.
Ez 2000 forintos órabér, ennek örüljek, mert jó, vagy nem elég jó?
Sajnos nincs minden nap munkám, heti 1 szokott bejönni jobb esetben 2
Mondjuk, ha minden napra becsúszik egy ilyen meló, akkor megvan az a havi 400 nettó ...mégha egy kicsit szét is hajtod magad érte. Idővel úgyis szerzel annyi tapasztalatot, hogy bízol annyira magadban, hogy merj elkérni többet.
Csak úgy mellékesen: ha nem vállalnád be a melót, mert kevesled a pénzt, akkor kivel tudnák megcsináltatni ennyiért? Jahogy senkivel. Na ez lebegjen a szemed előtt.
#12: "Csak úgy mellékesen: ha nem vállalnád be a melót, mert kevesled a pénzt, akkor kivel tudnák megcsináltatni ennyiért? Jahogy senkivel. Na ez lebegjen a szemed előtt."
PONTOSAN!
Ha sokallják, próbáljanak mást találni, aki ugyan olyan jól, megcsinálja annyiért.
Sokan fel se fogják mennyi meló tud lenni, 1 "aprósággal" is.
Bár én web és szoftver fejlesztéssel foglalkozom,
de egy ügyfélből elegem volt, a smucigoskodásából,
és kinyomtattam neki üres karaktere nélkül, minimalizálva a program forrás kódját, sima 12-es betűmérettel, folyamatos szövegként...
Több mint 1200 oldal lett, a használt kész libek nélkül, csak az amit neki csináltunk.
Majd mondtam neki ez a sok kód, amivel működik a szoftver kerül 300 ezerbe.
durva! én 3d látványtervezéssel foglalkozom de sosem adok ki a kezemből alacsony minőségű munkát. volt már aki mondta, hogy drága, sőt a kedves konkurencia is leugatott, hogy én "túlságosan sok beállítást használok".
Itt egy munkám és tudom,hogy nem tökéletes, de napi 20 ezer forintért szerintem kiváló teljesítmény.
Ebből 2 óra minimum elmegy azzal, hogy az ügyfélből próbálod kihúzni a hiányzó információkat amiket nem adott meg. Még 3 óra nagyjából felépíteni a modellt. 2 óra beállítani a fényeket. 1 óra alkalmazni a pontosításokat, bizonyos dolgokat külön lemodellezni (sütő, mosogató, elszívó) általában mindig akad hiba, akkor a hibák javítása. És a végén a render. 10 órából PONT kijön megállás nélkül.
A szokásukat átvetted, mert úgy kellett kihúzni belőled, hogy miről szól a kérdésed!
De ez igazán sosem volt kérdés, csak nem értem, miért vonakodsz tőle? Ezt a munkát Te kapod, senki más és a 'van munka' jobb, a 'nincs munkával' szemben.
A konkurencia max irigykedik, mert ő nem olyan profi. :-D
És csak össze hasonlítás képen, egyik ügyfelünknek hasonlót csináltak: [link]
Panoráma képekből, amit körbe lehetett forgatni, 4~5 pozícióból, és ilyenért 20 -at képenként majd az egészért egybe, közel 200 -at.
ÉS ebben semmi kreativitás nincs, csak kiviszi a spéci kamerát a helyszínre, az körbe fordulva készít egy nagy képet, vissza megy az irodába, kicsit állít a színeken, és bementi a program mappájába.
És nettó 10 ezer / óra díjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!