Üdv! Egy asus republic of gamers laptop miben külömbözik egy normál asus laptoptol amelynek ugyan azok képességei?
Meg szep hogy erdemesebb!
A Gamer szo sok esetben csak parasztvakitas hogy plusz penzt szedjenek ki a vasarlobol.
Csak egy linket kérek, mert sajnos még nem találtam ilyet, az alap ASUS-ok és a ROG között van különbség.
Még a legolcsóbb ROG vs. legdrágább alapnál is a ROG győz (azok közül, ahol találtam).
Lehet, rosszul keresek! :D
Köszönöm.
(ne értsetek félre, biztos vannak ilyenek, nem sértésnek szántam)
A gamer lényege mindössze az, hogy sokkal erősebb hardver van benne, mint egy átlagos laptopban, hogy jobban vigye a játékokat, mivel a gyártó elsősorban a játékosokat akarja vele megcélozni! Ez mellett pedig valami extrémebb kinézetet is adnak neki, amivel a hardver mellett mégfeljebb nyomhatják az árát, de ez csak a külső kinézete!
Szóval ha hardveresen teljesen egyformák, akkor abszolút fölösleges több pénzt kiadni a gamer-ért, bár ki tudja, jó lenne konkrétabban átlátni őket! Pontosan melyik típusokról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!