Lehetséges Dead Space-t futtatni Windows 7 virtuális gépen? (többi lent)
Próbáltam megoldást keresni a gugli segítségével is ,de nem találtam. illetve, amit találtam az nem működött.
A probléma: a játék indítása után látható marad a képernyő közepén a kurzor, majd amint a "Nyomj ENTER-t a folytatáshoz" felirat megjelenik, a játék összeomlik. Próbáltam átállítani a kompatibilitási módot, de mindenre azt írja, hogy "A megjelenítő hardver inicializálása nem sikerült. Indítsd újra a Dead Space(TM) programot" egyedül a Windows 98/ME kompatibilitási módra nem írja ezt, viszont ugyanúgy összeomlik, mintha nem állítottam volna semmit. Amit találtam az az volt, hogy a C:\Users\felhneven\Local\Electronic Arts\Dead Space\settings.txt-ben kell átírni ezt a három sort:
Window.Fullscreen = true
Window.Width =
Window.Height =
erre
Window.Fullscreen = false
Window.Width = 800
Window.Height = 600
De ez sajnos nem működött (gyanítom, hogy azért, mert nem .txt-nek kéne lennie, de indítás és összeomlás után sem látok abban a mappában másik fájlt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!