Mit várjak ettől a felépítéstől?
proci:Intel core i3
alaplap:asus1151
h110 m-k
ram:2x4gb kingstone hyperx fury black ddr4
vidikártya:ATI sHAPIRE rADEON 5500 1GB
a ház meg iylenek nem fomtos.
Nekem leginkábbb erre kéne:
MINECRAFT, és hasonló gépigányű játékokban stabil 60fps jó grafikai beállitásokon, Film nézés hd-ban, Netes oldalak Facebook, YouTube akadás nélküli kezelése.
Légyszi csak arra vélaszoljatok, hogy ez a build erre megfelelő-e, ha nem akkor miből klelene jobb?
Az ATI sHAPIRE rADEON 5500 1GB az egy széria, ezen belül van 5530, 5550, 5570
Az i3 magában nem jelent semmi extrát, rengeteg féle van belőle szóval tételezzük fel hogy a 6100asra gondoltál :)
A i3 6100asban Intel® HD Graphics 530 van, ami fényévekkel erősebb mint az AMD HD 5570, szóval nem éri meg mellé betenni azt a VGAt, nem lesz tőle jobb.
Minőségi tápot vegyél, 350-400W bőőségesen elég akkor is ha később lesz mellette újabb VGA.
Az említett alkalmazásokat valószínűleg tudni fogja de ez felbontás függő is ;)
NEKEM EGYSZERŰBBEN KELLENE LEIRNI, MERT ILYEN TÉREN NEM VAGYOK ZSENI, EZT A PROCIT NÉZTEM KI:
Intel Core i3-6100 3,7GHz Socket 1151 OEM /CM8066201927202/
ez illik az alaplapba zat tudom, és az a kérdés hogy birja -e a kisebb gépigényű játékokat.
Ugyan azt beszéljük ;)
a lényeg hagy amit veszel procit van benne videókártya és erősebb mint amit írtál ;)
Szia! A processzor az bőven elég lesz bármilyen játékra.
De ahogy írták a ATI SHAPIRE RADEON 5500 1GB nem éri meg sőt nem is kell megvenned mert a processzorba épített Videokártya sokkal erősebb.
Én ezt a Configot ajánlom neked, nem tudom mennyi a kereted rá, de próbáltam jól összerakni neked.
proci- Intel Core i3-6100
alaplap- MSI B150M MORTAR
ram- Kingston 8GB DDR4 SDRAM 2133MHz CL13 HyperX Savage Black
HDD- WD Blue 1000GB 64MB cache
TÁP- EVGA 430W
Gépház- Zalman T4
vidikártya- MSi NVidia GTX 1050 x 2G
Ez így egyben 166000-ft lenne, és ez már elég erős Config lenne, és nem annyira drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!