Az asztali dvd lejátszom miért nem olvassa be a 8.5 gigás megírt dvdket? A 4.5 gigást beolvassa normálisan.
hát nem, mert a számitogép lejátsza, ezen írtam:D
csak anyuéknak írtam meg, mert ők nem jönnek be az én szobámba filmet nézni.
Akkor most kérlek vegyél le 3 véletlenszerűen kiválasztott (eredeti) filmet a polcról. Tedd be a gépbe, és nézd meg a méretüket.
Mióta dvd-t gyártanak, azóta 2 rétegű lemezeket használnak többségben a filmkiadók. Akkor raknak 2 lemezt, ha adnak viszonylag sok extrát is, és ha egy lemezre raknák, akkor az a minőség rovására menne. És persze 6000-ért az ember nem csak egy lemezt szeretne kapni. A kétrétegű lemez egyidős az egyrétegűvel, sőt benne van a DVD szabványban. Már a legelső olvasók is olvasták őket, hisz semmi extra nincs bennük. (Még írónál sem volt ilyen probléma, akkor csak + illetve - korlátozások voltak)
Hát éppen ez a baj hogy pl az EREDETI DVD FILMEK mind kétrétegüek és azokat olvassa mind. De ezt a megírtat egyántalán nem.
Adatként írtam rá. mindig ugy irom.
és a lejátszo nem régi, egy éve vettem.
Ugy írtam rá hogy adat dvd írása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!