Szerintetek jó lenne ez a konfig? Maximum keret 200-240.
Játékra illetve majd streamre kellene
Alaplap:MSI B150M GAMING PRO
Proci:I5 6500
Hűtő:Cooler Master Hyper TX3 EVO
RAM:Kingston HyperX FURY 16GB 2133mhz
Ssd:Kingston HyperX Fury 2.5 120gb
Winchester:Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX
Tápegység:XFX ProSeries 550W
Videokártya:GTX 1060 3gb
Ház:Gembird Aphrodite CCC-GJ-04
Ha esetleg olcsóbban jobbat vagy hasonlót kilehet hozni nyugodtan mondjátok meg illetve azt is ha szar ez a konfig. Köszi
Heló!
Szerintem egy húzásra alkalmas lapot vegyél, mint a MSI Z170A-G45 Gaming, csak olcsóbbat.
És ugyan mi a frásznak vegyen OC lapot az i5 6500-a mellé?
Jónak tűnik amőgy, de én a helyedben nem azt a lapot venném. Az ilyen "GAMING" jelzésű alaplapok rendszerint csak lehúzásnak jók, ugyanannyiért kapsz egy B150M Mortar-t, ami kissé jobban felszerelt (többek közt 4 db memóriafoglalat van rajta)
Ha pedig már van 4 memóriafoglalatod, akkor a RAM lehet 2x8GB, úgy egyrészt Dual Channelben tud működni, másrészt ha az egyik meghibásodna, még ott a másik (single 16GB-os RAM-nak nincs sok értelme, hacsak nem akarsz majd 64GB-ig bővíteni, amit kétlek)
alaplap csere tényleg knée kérdező meg egy izmosabb proci + 20000 forinttal nagyon sokat nyernél
"Az ilyen "GAMING" jelzésű alaplapok rendszerint csak lehúzásnak jók"
Ezen szakadok 10 perce!
mondja az akinek nincs pénze ilyenre menj dolgozni aztán egyszer majd tudzs egy olyan pc-t venni amin nem csak a sims fut te pondro
fingod nicns róla mi az a gaming és Z széria te csíra
Gratulálok, megmutattad milyen értelmes is vagy.
Csak nézd meg ennek a Gaming Pro lapnak az adatait, és hasonlítsd össze egy azonos árban lévő másik B150-es lappal. Kevesebb memóriafoglalat, kevesebb PCI-e x16 foglalat, nincs M.2 foglalat, ésígytovább. Általánosságban elmondható, hogy a Gaming lapok sosem hozzák az árkategóriájuk minőségét, csak mivel "Gaming", és esetleg rádobnak pár csilivili LED csíkot, már el lehet drágábban adni.
De tessék, igazold nekem, hogy hülyeséget beszélek, várom az okfejtésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!