Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A PC random lefagy, mi a tehető?

A PC random lefagy, mi a tehető?

Figyelt kérdés

Megvettem ezt az új gamer PC-t egy hónapja, németországban.

Na most ugye elég erős gépem van i7es processzorral és gtx 1060-as videókártyával ezért nem gondolom hogy bármi gond lenne.

Tegnap játszottam az AC Syndicate-el miközbe minden lefagyott és ilyen kékhalál-ra utaló hangok lefagyasztották az egész gépet.

Azóta nem bírok normálisan böngészni, minden percben lefagy és nem bírok semmilyen játékkal játszani mert vagy ki crashel vagy lefagy.

Megfelelő hűtést kap a gép, igen.

2016. nov. 5. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Bármi lehet, ezt így nem lehet tudni, sok oka lehet,de a ramot a legkönnyebb megnézni. Ha kettő van benne, próbáld ki,mi van,ha csak egyik vagy másik van benne.

De ha mástól kérnél kölcsön cuccot,akkor inkább a táppal kezd,mert az mást is tönkrevághat..

2016. nov. 5. 19:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem nagyon értek én az ilyenekhez de nem gondolom hogy a RAM-al lenne a probléma.

Viszont a tápról gondolkodtam hiszen volt többször is hogy nem indult be a gép és bajlódnom kellett vele.

akkor belenéztem a gépbe ott is minden rendben de kipróbálom még a RAMos ötleted, köszönöm.

Várom a további kommenteket.

2016. nov. 7. 14:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Jólvan, megoldódott ezzel a probléma. Köszönöm a segítséget!!!
2016. nov. 7. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Melyik volt,akkor?:)
2016. nov. 7. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, gondolom a ram..őő , nincs mit:)
2016. nov. 7. 19:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Ujra visszajott, mert ket jatekkal akartam jatszani (lol)

De most a ramos dolog se valik be kiszedtem az elemjet majd beraktam meghozza vartam is de az se mukodott szervizhez meg nem akarom vinni.

2016. nov. 8. 22:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Marmint a gepnek az elemjet
2016. nov. 8. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!