Létezik olyan USB-s cucc, mai olyan mint egy USB-s HDD ház, de már nem kell belerakni semmit, hanem egyből lehet rá másolni a fájlokat?
Figyelt kérdés
Remélem érthetően fejeztem ki magam.2016. nov. 5. 12:00
1/7 anonim válasza:
Ezek a flash meghajtók, hétköznapi nevén: pendrive.
2/7 A kérdező kommentje:
De nekem olyan valami kéne, amire több száz giga ráfér.
2016. nov. 5. 12:09
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Ha megveszek egy ilyet, utána egyből pakolhatom rá a cuccot, ugye? (Bocsi, de hülye vagyok a számtechhez.)
2016. nov. 5. 12:38
5/7 anonim válasza:
Külső merevlemezre gondolsz?
Pl egy ilyen?
Csak usb-vel rádugod a gépre és kész is.
Ettől vannak olcsóbbak is, és lehet venni többféle kiszerelésben is (250gb,500gb,1tb, stb)
6/7 A kérdező kommentje:
Én még múltévben vettem egy HDD házat, amibe aztán belerakattam a régi laptopom memóriáját. De már az is megtelt, meg a mostani laptopom is kezd megtelni.
Amúgy az 3000 volt, szóval akkor ez, amit linkeltél biztosan jó önmagában.
2016. nov. 5. 12:44
7/7 anonim válasza:
Megfelel kedves kérdező??
Nem tudom miket tudtál így összegyűjtögetni mint a hörcsögök, hogy 3T nem elég..
De komolyan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!