Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Samsung galaxy s7 edge kijelző...

Samsung galaxy s7 edge kijelző hiba vagy is nem . Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
A kijelzőnek semmi baja be kapcsoláskor. De amit sok szín van a kijelzőn egyből csíkos abban a sávban. Az always on kijelző eredetileg fekete a közepén az idővel de most zöldül be az egész kijelző és vakit a fényével. Egészen biztos vagyok benne hogy softver hiba de már csináltam hard resetetet soft resetete és nem változott van rajta biztosítás és addig nem akarom felhívni őket amíg nem tudom hogy konkrétan mi a baja? Előre is köszönöm szépen a válaszokat.

2016. nov. 5. 10:06
 1/2 anonim ***** válasza:
vidd vissza reklamálni, kicseréilk a kijelzőt és kész, nekem rózsaszin csik volt a kijelzőn, az előlapi kamerától idnult lefel, ha megnyomtam azt a helyet akkor eltűnt, szervizben kicserélték a kijelzőt és kész másfél hét... utána irtam a szerviznek, hogy meg -e maradt a vizállóság a válaszban azt irták, hogy igen
2016. nov. 7. 21:41
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a valaszt a biztosito rontota el nem jo kijelzott tett bele de mar cserelik azt mondjak 0 ftba . koszi a valaszt
2016. nov. 16. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!