Ha ellopták a steam fiókom valahogy vissza tudom szerezni?
Figyelt kérdés
Igazából magamnak okoztam avval h megbíztam egy emberben... Na de röviden. Steam fiókot vettem 1 sráctól metin2-es cuccokért, rendben is ment a csere mindenki megkapott mindent. Erre pár nappal rá fogalmam sincs hogy hogyan miket adott meg de a srác vissza cserélte az emailt a jelszót a mindent. Pedig meglett változtatva minden létező fiókadat... Nem tudom hogy hogyan csinálta de ez ellen lehet valamit kezdeni?2016. nov. 4. 19:08
1/4 anonim válasza:
Biztos rajta volt a telefonos azonosítás, így hiába írod át a jelszót vagy e-mail címet, ő vissza tudja állítani simán. Tehát az soha nem volt te fiókod és nem is lett volna, csak kicsalták a tárgyakat tőled.
A Steam felé nem jelentheted, mert tilos a fiókokat átruházni, és nem a te fiókod volt, nem segítenek.
2/4 A kérdező kommentje:
De akkor se ha bírom bizonyítani h mit csinált? facebookon dumáltunk letom fotózni ott az egész tisztán érthető h szépen eladja nekem megkapja érte cuccot aztán meg viszsacseréli..
2016. nov. 4. 20:26
3/4 anonim válasza:
Csalásért a rendőrségre tudsz menni feljelentést tenni. A játék supportja ezt nem fogja megoldani neked, mert megsértetted a szerződési feltételeket és használt accountot "vettél".
4/4 A kérdező kommentje:
rendőrség se mondana mást mint h megszegtem szabályokat.
2016. nov. 4. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!