Fonts! Bekapcsolás után a számítógépem sípol, aztán kiírja ezt (lent)! Mi lehet a Baja?
Figyelt kérdés
Error loading operating system. Ezt írja ki. Azelött summit nem írt ki csak ahogy kiírja,hogy üdvözöljük,sipolt ès megàllt. Aztàn ismèt újrainditottam,ès akkor kèt vàlasztàsom volt,egy normal inditàs ès egy hibakeresö,de nem tudtam vàlasztani,mert sipolt ès megàllt. Nem tudom mi lehet a Baja,èpp hazahoztuk a szerelötöl kicserèlte a vincseszter. Nagyon fonts!! Vaalami komoly Baja lehet?? Vagy elrontottam?? Kèrlek irjatok meg h Èn csinaltam vele valait. Igazabol csak letöltöttem a Microsoft officet meg egy filmet. Nem ertem mi a Baja!!2016. nov. 3. 19:46
1/18 anonim válasza:
Szerintem nincs rajta oprendszer. Dobj föl egy windowst, vagy linuxot, amelyik kényelmesebb.
2/18 A kérdező kommentje:
Windows7 van rajta,miutàn hazahoztuk mèg ment rendesen.
2016. nov. 3. 19:53
3/18 anonim válasza:
Ujratelepítés.Nem érzékeli az OP rendszert.
5/18 A kérdező kommentje:
Basszus most volt ujratelepitva! Lehetseges h virusos Lett?
2016. nov. 3. 19:57
6/18 anonim válasza:
Milyen ütemben sípol?
Ird le a következöképp XD:
- rövid sípolás
--hosszú sípolás
X rövid szünet
XX hosszú szünet
Pl.:--XX--XX--XX
7/18 anonim válasza:
Igazítsd meg a vinyót, dugdosd bejjebb a kábeleket, hátha..
8/18 A kérdező kommentje:
Bekapcsolàs utàn egyet. Ezt elöször amikor bekapcsolàs utàn rendesen mukodott aztan sipolt ès lefagyott. Most amikor kiírja azt akkor pedigree egymas utàn sipol Logan 3masodperc intervallumba
2016. nov. 3. 20:01
9/18 anonim válasza:
Bármi lehetséges.
Rossz HDD.
Alaplaphiba.
10/18 A kérdező kommentje:
Bocsi ezekert az angol szavakert,csak a tabon angol nyelv van es kijavitja a Magyar szavakat. Egyebkent mindegyik rovidet sipol
2016. nov. 3. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!