Dvtk fan kérdése:
Hogyan tudok a videó alá zenét rakni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez egy nagyon általános kérdés és ez egy alap dolog, de én még kezdő vagyok benne. Letöltöttem egy programot amit több ismerősöm is ajánlott: VideoPad Video Editor. Minden stimmel, a zenét már megvágtam megfelelő hosszúságúra, de nem tudom hogy tudom betenni a videó alá. Előre is köszi.2016. nov. 3. 15:27
1/2 anonim válasza:
Kérdezd meg az egyik ismerősödet a többől! Bizta van facebook-juk vagy telefonszámuk.
2/2 Lajos54 válasza:
Megnyitod a szerkesztőben az érintett videót. A külön hangsávra behúzod az új hangot, az eredetinél pedig leveszed a hangerőt. Ha neked úgy jó, akkor teljesen, hogy csak a zene maradjon, vagy annyira, hogy mindkettő hallatsszon, megfelelő arányban.
Van itt egy tutoriál, igaz angol, de azért elég szemléletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!