Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ubuntu 16.10 vagy Windows 10?

Ubuntu 16.10 vagy Windows 10?

Figyelt kérdés

2016. nov. 3. 13:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen célra kell és hogy mennyire vagy nyitott a "nem Win" rendszerekre.

Senki nem fogja tudni, neked melyik a jobb, érthető módon mindenki a saját szemszögből fog válaszolni. Inkább olyan kérdés segíthetne neked, hogy melyiknek mik az előnyei és hátrányai a másikkal szemben. (Ha tényleg csak ez a kettő opció.)

2016. nov. 5. 10:50
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
A win 10 viszonylag jó lett, még a hibái ellenére is jobb mint akármelyik linux. Sőt a win 10 szinte már egy kényelmes fotel, ha felrakod használhatod is. A win még mindig jobb mint a linux. Évekig linuxot használtam win nélkül, de nem sok pozitívumot adott, ezért szoktam vissza a winre.
2016. nov. 6. 12:56
 13/25 anonim ***** válasza:

#12.Nem látszik hogy használtad mivel akkor nem Linuxot kell volna mondanod hanem a konkrét disztrót.Ubuntu és a Mint meg a társai alapján ne ítéld meg...

Meg azt hogy jobb mint akármelyik azt azért megnézném,az Android 7.0 stabilabb egyenlőre mint a Win 10 ha már így általánosítunk mert ilyen alapon az is Linux.

2016. nov. 6. 14:39
 14/25 anonim ***** válasza:
16%
Az android mobil rendszer. A w10m valóban katasztrófa. Az a mobilok linuxa. Mont ahogy a számok is mutatják.
2016. nov. 7. 15:08
 15/25 anonim ***** válasza:
85%

#14.A WP bukását az MS okozta,konkrétan elpusztító saját magát.Az Android az ugyan olyan OS mint a PC-n csak más architektúrán(ARM)Linux kernelt használ,persze ez alatt millió ezer dolog van(elég csak gondolni az AOSP-ra).Az a Linux meg még mindig nagyon általánosítás mert szervereken is az van,routereken is stb.

Szóval azt nézzük nagyobb a részesedése és sokoldalúbbak.Desktopon meg a kemény MS marketing miatt nem terjedt el nem azért mert annyira rossz lenne,teljesen vissza lett szorítva de elég sok más nyílt forráskódú alkalmazás is.Meg hát rengeteg disztró van és mindenki megtalálná a neki valót.

2016. nov. 7. 16:02
 16/25 anonim ***** válasza:

Ja megtalálná, de az emberek zömét nem izgatja a kísérletezgetés a disztrókkal. Nem akar mókolni sem. Mindössze annyi au igénye, hogy az alap dolgok mellett működjön a rákötött kütyü. A maga csilivili extráival. Itt tudok személyes példákat mondani.

Debian alatt a másodlagos monitor tearingje. Vagyis egy lcd tv-ről van szó. A fórumokon senki se tudott rá megoldást.

Webcam ugyan működött, de zoomolni képtelen volt. Igaz ez csak szoftveres, de winen megy, mert van rá illesztőprogram. Konkrétan ez skypeolásra kellett volna, így a vlc playeres megoldás nem volt számomra kielégítő.

Windows mobillal kapcsolatban: Nekem is az van, egy bughalmaz az egész. Még a gyári alkalmazásai is bugosak. A kevés alkalmazás csak hab a tortán. Az ismerőseim is így vannak a sajátjukkal.

Telefonra linux (android), vagy ios.

Pc-re meg windows.

Ez az én saját véleményem. A kérdezőnek válaszolva. W10 szerintem.

2016. nov. 7. 18:53
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem Linux Mint KDE alatt gond nélkül működik a másodlagos monitor. Ráadásul nekem pivotban van a második monitor.

Azt mondjuk én is tapasztaltam, hogy sok "casual" user csak netezik meg filmet néz, tökéletesen elég volna neki a Linux, de ha a legújabb nyomtatóján csak nyomtatni tud, de az ilyen-olyan mellékelt programjai nem mennek, akkor az már szar...

2016. nov. 7. 20:02
 18/25 anonim ***** válasza:

# 16

Neked mi bugos WinPhone-on?

Másfél éve használok egy Lumia 735-öt, volt rajta 8.1 és 10 is, de eddig szinte nem is találkoztam buggal.

2016. nov. 9. 13:37
 19/25 anonim ***** válasza:
#18.Nem zavar hogy egy kihalt platform?
2016. nov. 9. 14:51
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem ez volt a kérdés, hanem az, hogy hol találkoztál buggal.
2016. nov. 9. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!