Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Samsung Smart TV kevés app?

Samsung Smart TV kevés app?

Figyelt kérdés
A problémám az lenne, hogy nagyon kevés alkalmazás van rá. Kb 2 játék meg 15 egyéb program elérhető ami kb semmire se nem jó. Nézegettem róla képeket, videókat és ott volt pl olyan menüpont, hogy játékok, nálam ilyen nincs. Szerintem ez mind azért lehet, mert ezek nem érhetőek el az én országomba. A kérdésem az lenne, hogy ezt valahogy meg lehet oldani, hogy minden alkalmazás elérhető legyen? Vagy esetleg van olyan megoldás mint az androidos telefonoknál, hogy letöltöm az apk-t felmásolom és telepitem? Elvileg Tizen operációs rendszer van rajta. A TV-t Magyarországon vettem, de viszont külföldön használom és kaptam vele 1 év garanciát, szóval olyan megoldás kellene, ami nem okos garanciaveszteséget.

2016. nov. 2. 15:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!